Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék a tudatom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék a tudatom vagy elmém szintjén, hogy soha többé ne tápláljak gyengéd érzelmet, vonzalmat, szexuális vágyat egyetlen nő iránt se?

Figyelt kérdés
Két éve rendre falakba ütközöm nők terén. Akár élőben, akár online próbálkozom. Elegem van a sikertelenség okozta frusztrációból, mégis a testem lázad. Van egy életem, vannak terveim és sikereim más területeken, de ezek nem tudják teljesen elnyomni a bennem lévő vágyat. Hogy szeretve legyek, hogy boldog párkapcsolatban éljek, kielégítő szexuális élettel. Mégis mit lehet ezzel kezdeni?

2022. dec. 17. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Lobotomia elvileg segít
2022. dec. 17. 18:52
 2/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne legyél mér ennyire életképtelen! Tudod, hogy tanultál meg járni? Nyilván nem emlékszel, de én elmesélem neked: Egyel többször álltál fel, mint ahányszor seggre estél. Most sincs egyéb dolgod, mint kétévesen volt; eggyel többször próbálkozni, mint ahányszor pofára esel. És ha nem megy így, megpróbálni úgy.
2022. dec. 17. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire görcsösen akarod, nem is lesz. Éld az életed, ne keresd a szerelmet, csak csináld a dolgaidat, és lásd meg, ha jön szembe egy lehetőség.
2022. dec. 17. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Élem az életem legjobb tudásom szerint. Ha nem keresem, magától soha nem fog kínálkozni vagy jönni a lehetőség. Az nem így működik a hozzám hasonló kaliberű férfiak esetében...
2022. dec. 18. 10:27
 5/5 anonim válasza:
Milyen kaliberű férfiak? Tegyél érte, hogy olyan kaliberű legyél, amilyen szeretnél lenni. Sosem késő javítani a fizikumodon, nem értem a problémádat. Ha nem erre értetted, fejtsd ki kérlek.
2022. dec. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!