Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hogy èlvezem a szexet,de van hogy semleges nekem mert úgy èrzem semmi èrtelme a szexnek mitől van ez így?
Nem kezdtél túl korán nemi életet?
Nálam ugyanez volt évekig. Túl korán kezdtem bele.. Le se merem írni hány évesen volt első barátom.
Ez az egyik verzió
Másik hogy esetleg aszexuális vagy valamilyen szinten
Megint más verzió pedog hogy esetleg a másik nemhez vonzódsz (a válaszaid alapján ez is érződik de lehet félreértem)
17 évesen vesztettem el.
Most 31éves vagyok.
Nem vagyok aszexuális, mert könnyen fel tudok izgulni, de szex után valóban vannak bűn tudat érzeteim.
És olyan érzeteim hogy mi értelme volt az egésznek, és kettős érzeteim vannak abban hogy egyáltalán szexeljek vagy sem.
#11 ez nem attól függ ki hány évesen kezdi. Ha gyermek- vagy fiatal pubertás korban tiltófákat ültetnek el az ember tudatalattijában a prűd szülők, vagy a környezet az sajnos felnőtt korban is vissza tud hatni. Idő kell amíg az ember a felnőttkori környezeti ingerek, tapasztalatok hatására ezeket fokozatosan le tudja vetkőzni.
#13 mi pontosan az érzet ami megrohan? Előtte mi az ami kétségeket ébreszt, mi a félelmed?
14-es
Ezek rohannak meg, meg bánás, félelem hogy csak használtak és semmit se jelentett az egész, butaság volt ezek.
De ezek mellett élvezem tetszik is, és jó is csak ezeket is érzem amiket fent le írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!