Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiubaratommal beszélgettünk a múltkor. Egy semleges témánál benyogte, hogy "hm de jó lenne b.szni egy jot vegre". Mondom mi van?
Úgy érzékeltem, hogy rám gondolt ... nem rég jött ki egy kapcsolatból, ahol a csajjal már nem ment jól a dolog a vége felé. Én is szingli vagyok. De azért ez nekem így sok volt. Nem szokott így beszélni meg viselkedni, ezért is lepett meg.
Csak én lihegem túl, vagy szerintetek is bunkó volt?
Lehet hogy eddig már többször utalt rá, de süket fülekre talált nálad.
Aztán így most emlékezetessé tette...
Hagyd magad, hamarabb szabadulsz...
Én is szívesen b.sznék veled. De nem bunkóság csak akarom a tini sunádat. :D
Persze alap h mindent megteszek h teljes értékű testi lelki kapcsolódás legyen a dologból, nem csak sima dugi-huzi.... :)
A naturális fogalmazás van hogy nem bunkóságnak van szánva. :)
35F
Hát nem tudom, az én barátaimnak nem szokott kiesni a kapa a szájából. Fura emberekkel barátkozol.
Ez lényegtelen is, azt találd ki mit szeretnél, aztán közöld vele, de ennél többet nem érdemes ezen agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!