Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönne szex közben egy ilyen váratlan szitu ?
Pár napja az egyik fiatal szeretőmmel voltam éppen az anál örömöket élveztük amikor megcsörrent a telója.
A pasija hívta melóbol, de szólt hogy ne hagyjam abba. És felvette. :D
Megbeszélték 2 perc alatt hogy mi van a melóban, meg este menjenek inni a haverokkal és szia.A csaj le rakta és azt mondja. "na ez izgi volt"
36 vagyok, sok fiatal csajjal voltam az évek alatt minden féle szituban, de ez váratlanul ért,utólag bele gondolva nekem is tetszett. :D
Korán van még Karácsonyi történeteket mesélni,
amondó vagyok.
Számomra a szexnek van egy hangulata, amit egy ilyen eset szépen el is rontana, ezért vagy repülős módba rakom olyankor vagy némítom.
Bár tény és való, hogy soha nem csalnám meg azt, akit szeretek.
Leírom milyen a csaj, ne privátban kérdezgessétek. Alap infóval nem adom ki a teljes személyazonosságát, igy itt is megkérdezheted :D
20 éves,tinisen formás, szexmániás aki bírja az idősebb pasikat is .
A pasi jol keres, igaz non-stop melózik, a csaj meg tanul valami tanfolyamon,heti pár napot.
Heti egyszer megyek hozzá, ahogy időm engedi. Laza, fuves csaj sok tetkóval, pici fültágítókkal.
Ne írjatok kontaktért. Ez nem így megy, legalább is nálam nem.
Noren1989
Te tipikusan az vagy, akivel ha nem történik meg valami fura szitu, akkor az senki mással sem. Ha még is, akkor az mese. :D
Gratulálok! :D
Kicsit lépj bele az életbe és annyi érdekes dologba keveredsz hogy a naplód is elcsöppenne.
Viszont meg is értem hogy sokaknak hihetetlen az élet ha csak gép előtt ülve csinálja.
Simán van ilyen. :)
Bírom is nagyon az ilyen laza csajokat, szóval hajrá, tologasd. :D
9#
Bírlak :D
Béke! ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!