Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők! Van, hogy váratlanul megkér bennetek a párotok, hogy elégítsétek ki szájjal? Meg is teszitek?
Igen van/volt ilyen.
A barátnőmmel elmentünk egy poharazós-beszélgetős estére az ismerőseinkkel. Kettőnk közül én csápoltam be olyan közepes mértékben.
Amikor hazaértünk, ahogy levette a nadrágját, már elém is állt, hogy neki most jól esne egy nyalás. Mondtam neki, hogy oké, ha nem gond neki, hogy be vagyok állítva. 10 perc alatt végeztem vele. Ennyi.
Nálunk nincs
Csak egyszeruen lehúz magához, vag beteszi a számba, vagy egyszeruen félrehuzza a bugyim és a többi. De nálunk ezek csak egy egy mozzanat, nincs olyan, hogy csak orális szex.többminden van mindig egy aktuson belül.
Amiket külön le kell szóban kommunikálni, azok nálunk más jellegu dolgok pl amikor beszabadul a szexshopba, azért megkérdez legalább.
Nekem és q páromnak úgy volt gogy ő szólt hoy szeretné hogy ha szájjal elégíteném ki . Este szolt amikor .ár az ágyban voltunk és en mondtam semmi akadálya és csinaltam mindkettőnknek nagyon tetszett jó kis élmény
Ogen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!