Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen marha nehéz szexpartnert találni nőként Budapesten? 25L
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 17:09
21/39 anonim válasza:
#19 azért ismerem a blaha környékét nagyjából, mondjuk a népszínház utcában én se szívesen paskolnék, de az átellenes csücske azért nyugisabb. :D :D
22/39 anonim válasza:
Nem bántásból, de milyen nőnek lehet nehéz? :D Írj rá 10 random pasira valami ürüggyel, csevegjetek. Nincs az az isten hogy egyikük ne akarna megdugni.
23/39 A kérdező kommentje:
Ha ennyire baj volt neki akkor minek rakta be?
2022. dec. 16. 18:17
24/39 anonim válasza:
Mondjuk ha Blahára hívogatsz fel nyíltan dugásra férfiakat, jóhogy azt hiszik prosti vagy :D
25/39 A kérdező kommentje:
Ő volt az első. Nem hitte, hogy prosti vagyok, fingok sincs mi volt a baja, de alig vártam, hogy elhúzzon
2022. dec. 16. 18:27
26/39 anonim válasza:
Kérdező, tök komolyan, dobj már egy képet.. nem muszáj arccal, csak úgy nagyjából hogy miylen a külsőd..
27/39 anonim válasza:
Nehéz??? Pont hogy semmit sem kell kb. csinálnod máris tömegével jelentkeznek a pasik a kósza dugásra. Ami nehéz kiszűrni belőlük a kamusokat, recskahuszárokat és az idiótákat. Na ahhoz már tényleg művészet kell, de rutin, tapasztalat és jó emberismerettel megoldható.
Találkozz először semleges helyen a pasival, tegyetek egy sétát és ha azt látod nem felel meg akkor skippeled pont.
28/39 anonim válasza:
Először arra gondoltam, hogy valószínűleg bűn ronda vagy, de igazából még akkor is lenne, aki megdugna. Talán ijesztő, agresszív a kisugárzásod. Nekem átlagos külsejű fiatal nőként, kisvárosban ( kb 30 ezres város) csak akkor nem volt szexpartnerek, amikor nem akartam, bár de, igazából még akkor is volt. Most már közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz, de még mindig bőven találnék, ha aktuális lenne.
29/39 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én szívesen megdugnálak.
30/39 anonim válasza:
Kedves kérdező, írj ha gondolod, veszteni valód nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!