Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extrém nagy idomokkal rendelke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém nagy idomokkal rendelkező nők,vágytok olyan férfira,aki odavan a testetekért?

Figyelt kérdés

Nem duci vagy telt,hanem kifejezetten kövér nőkre vagyok kíváncsi.

Lázba hoz benneteket,ha egy férfi az óriási idomokra bukik?

2022. dec. 15. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Létezik ilyen férfi akinek ez tényleg bejön? Vagy legyünk őszinték ennyire ki vagy éhezve? (komolyan kérdezem, semmi rosszindulat!)
2022. dec. 15. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden nő erre vágyik, alkattól függetlenül, ahogy a szerintem a férfiak is.

De legalább kreatívan próbálod feltenni a szokásos kérdésed.

2022. dec. 16. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es:nekem valóban bejön,imádom a hatalmas idomokkal rendelkező nőket.Amúgy ki vagyok rájuk éhezve.

2-es:gondolom,hogy vágyik rá,csak sokan gátlásosak a túlsúlyuk miatt,s nehezen ismerkednek.

2022. dec. 16. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Először elnézést, de muszáj válaszolnom mint férfi.

Engem nagyon izgatnak a kövér nők (nem az extrémre gondolok, hanem úgy 160 magassághoz 100-120kg). Imádom a hájas pocakot, mély köldököt, a vastag combokat, nagy popsit... mikor egy lányt annyit szekáltak, aztán jön valaki aki ugyanazért legszívesebben felfalná... mikor otthon megkapja "jaj hogy lesz így bárkid is lányom", erre jön valaki aki büszkén mutatja be őt otthon vagy az ismerőseinek.....

Szerintem ezektől a dolgoktól a legtöbb nő/lány még szerelmes is lesz.

Valahol mindenki arra vágyik, hogy a másik ne elfogadja, hanem oda legyen érte.

2022. dec. 16. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
4%

Igen, tisztában vagyok vele... bár "csak" 110 kiló vagyok.

A kérdésed ettől még baromság, mert a válasz egyértelmű.

Pl. nagybátyám járt olyan nővel, aki hatalmas volt és hidd el, neki semmi baja nem volt az önbizalmával, sőt extrémen szerette kipakolni magát.

2022. dec. 16. 09:22
 6/7 A kérdező kommentje:

4-es:köszi a részletes választ.Hasonló az ízlésünk,csak én a nagyobb nőket/150-200 kg/ szeretem.

5-ös:lehet hülyén hangzik a kérdésem,csak már olvastam olyat,hogy ne azért szeressen,mert kövér vagyok.De ha valakinek az tetszik,nem fog sovány nővel ismerkedni.

2022. dec. 16. 10:16
 7/7 NTBS ***** válasza:
Szerintem erre minden nő vàgyik.
2022. dec. 18. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!