Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fétised vagy fantáziád amit nagyon szégyellsz vagy cikinek tartod ?
Figyelt kérdés
Anonim ez az oldal de ha kommentben ciki leírni viszont privátban szivesen elmondanád akkor oda is megírhatjátok nyugodtan.2022. dec. 15. 05:48
51/81 anonim válasza:
Ja, és beszéljen velem csúnyán, alázzon, és kényszerítsen, hogy hívjon anyunak vagy hasonló
52/81 anonim válasza:
Egy fantázia: Egy nőtársaság (mondjuk 3 nő vagy több) arra utasít, hogy vetkőzzek le előttük és megvitatják, hogy milyennek tartanak és persze lekezelőek velem, és flegmák.
53/81 anonim válasza:
Akad pár, anyatej az nekem is nagyon.
Scat, "koszos" anal szex szépen mondva.
Szex egy idős nővel, max 75 kb
Ennyi.
Ne pontozz le, fogadjuk el egymás vágyait. Szép napot.
20f
54/81 anonim válasza:
A házas, középkorú férfiak. Igazából, már régóta izgatnak. Szeretném, ha fojtogatnának, miközben elélvezek.
L és még nem írhatom le a korom. :'D
55/81 anonim válasza:
#54, Mindenképp házas legyen? ;)
56/81 anonim válasza:
55: Na ezért érdemes nősülni! :)
57/81 anonim válasza:
#55 Nem feltétlenül muszáj, de sokkal jobban izgat...nem tudom miért. :'D
58/81 anonim válasza:
Nekem is anyatej főleg olyan ami szökőkúttá vált
59/81 anonim válasza:
Heteró létemre ha egy lány arra "kényszeritene" hogy leszopjak egy pasit.
60/81 anonim válasza:
14-17 eves lannyal agyba lenni. 30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!