Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fétised vagy fantáziád amit nagyon szégyellsz vagy cikinek tartod ?

Szívesen lennék egy bevállalós fiatal, 20 év alatti csajjal.
54/f

Egy hármas szex,ahol láthatnám hogy a párom mással is élvezi a szexet.
Férfi vagyok.

Adja rám a bugyiját, térd fölé érő harisnyáját, ő pedig legyen fekete fehérneműben, ami szintén van rajta is. Kötözzön meg, hogy mozdulni se tudjak, vegye le a bugyiját, és tömje be vele a számat. Térdeljen egy hatalmas vibrátorral fölém, és lovagolja meg a hasamon hogy nézzem. Ha elment, nyálazza össze a melleit, és tegye őket a számba. Addig nyilván vegye ki a bugyit. Közben pedig verje a farkam, és amikor közel vagyok, hagyja abba, és szoptasson tovább, miközben újra magába rakja a vibrátort, és legyünk így, amíg újra el nem megy. Aztán kenje össze a bugyiját a lábai között, és dugja vissza a számba, vagy húzza a fejemre. Utána pedig dugjon meg egy vibráló felcsatolhatóssal. Köpjön közben a számba, dugja le az ujjait a torkomon, és tegyen a ribizlijévé egy fekete vagy kékhajú, frufrus alterlány. Jó, bármilyen csajszival megcsinálnám, de ez lenne az ideális.
Szóval csupa olyan dolgokat akarok, amiket én szoktam csajokkal megcsinálni, végre át akarom élni én is 😏 switch vagyok 🤷♂️😁
De sajnos nem találok erre vevőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!