Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szexuális élményed, amit szégyellsz, de izgatna, hogy újra megtedd?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 23:28
1/20 anonim válasza:
Subként nagyon izgat ha alaznak használnak, igy ilyesmi dolgok
2/20 anonim válasza:
Egyszer úgy oraloztam le egyszerre két pasit, hogy konkrétan ők szopattak.
Ha kiderulne elsüllyednék szégyenemben, mert tényleg durvák voltak. De rendszeresen erre gondolok mikor masztizok.
3/20 anonim válasza:
Van amit szégyellek, de nem akarom újra... nagyon nem.
5/20 anonim válasza:
Egy olyan nőn éltem ki a perverz vágyaim, akit egyáltalán nem kívántam.
Igazából aktus nem is volt, de újra megtenném.
6/20 anonim válasza:
Nem élném meg újra igaziból, csak képzeletben szoktam újra felidézni, de ezt magam előtt is letagadnám.
7/20 anonim válasza:
Hát! Nem reklámozom és megtenném újra és újra! f.
8/20 anonim válasza:
Szajbapisilt egy olyan lány akivel együtt se kellett volna lennem, olyan ribi volt, szegyellen, de simán megtenném újra és újra.
9/20 anonim válasza:
Nekem van de elég gáz így leírva. N
10/20 anonim válasza:
A pufi masszőr csajnak mondtam, hogy nem puszilja meg a farkam és erre lecumizott ))) nem is gondoltam komolyan. Kicsit gáz volt, többet nem is mentem és a csaj se volt jó. De azért izgi is volt, filmszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!