Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye arról ha egy fiatal lány ribis tetteket hajt végre?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 11:19
11/25 anonim válasza:
Én imádom az ilyeneket! Volt ilyen feleségem és volt dolgom ilyen feleséggel is. "Rövid az élet, hosszú a sír, keféljen mindenki, amennyit bír!"
13/25 anonim válasza:
Ha így boldog, akkor legyen. Ő tudja, hogy mit szeretne. Mindannyian csinàltunk màr őrültségeket!
15/25 anonim válasza:
nekem is volt ilyen időszakom és nagyon élveztem az alkalmi, megszokottól eltérő viselkedéssel járó kiruccanásaimat, de ezek csak epizódok
16/25 anonim válasza:
Szerintem minden lánynak ilyennek kellene lennie.
17/25 anonim válasza:
Ha több nővel lehetne csak úgy kurogatni, akkor sokkal több szex jönne létre a világon. Nem lenne olyan sok felgyülemlett tesztoszteron. Így nem lenne annyi gyilkosság és baleset sem.
18/25 anonim válasza:
Férfiak be like: imádnám, ha leszopna a vonaton, de nem járnék vele, holott én is ugyanúgy leszopattam magam a vonaton, tehát semmivel sem vagyok különb nála. Más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát se. Tipik férfiak.
19/25 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szívesen megismerném
20/25 anonim válasza:
Ez attól is függ miket tettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!