Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ő most próbál fegyelmezni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő most próbál fegyelmezni és ez izgat?

Figyelt kérdés
Vab egy pasi aki tanít munkahelyen, és nekem állt ma hogy akarod ezt vagy nem, ne várazsd magad utána mondom neki, h azthiszed állandóan csak téged figyellek elkezdi igen. Utána direkt nehezebb feladatot ad amit megoldottam és láttam h büszke volt. Néha azt mondja ha lazsálok elfenekel, meg hogy hazavisz de fél h rossz váltot fogok meg. Szerintetek van ebben szexuális töltet?
2022. dec. 10. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Elfenekel? Az hogy lehet nem szexuális felnőttek esetén?
2022. dec. 10. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg van, vagy csak veszedelmesen szar a humora. Bár könnyebb lenne a szitut megítélni, ha mindez magyarul lett volna leírva, mert kifolyt a szemem, mire sikerült nagyjából megfejteni...
2022. dec. 11. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Felnőttek esetében ez az elfenekelés szerintem annak szól, akit általában szexuális partnernek is el tudna képzelni az ember.

Bár, talán nem mindenkinél van így.

2022. dec. 11. 00:17
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Gondolj igen,ha már így leírtad.
2022. dec. 11. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

Szombaton is dolgozol?

Szep mese,kar nem igaz...

2022. dec. 11. 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
5: te amugy szerinted az egesz kbszott vilag hetfotol pentekig dolgozik 8-16ig egy klimas irodaban? van aki ejszaka is, hetvegen is. ettol fuggetlen lehet hogy kamu, csak kbszott faszsagot irtal
2022. dec. 11. 02:01
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Jár a pont.

Amúgy nagy valószínűséggel, már amennyiben valós a story szexuális töltetű a dolog.

Valamikor kiscsikó koromban kaptam magam mellé egy kolleginát, hogy mutassam meg neki, mit, hogy kell csinálni, mert ott fog nálunk dolgozni, és 1-2 nap után egyedül. Szimpatikus volt a kislány, és megfordult a fejemben más megmutatása is. Először egyszerűbb dolgokat mutattam meg neki, hogy legyen sikerélménye, majd a bonyolultabbakat, hogy kudarcba se szenvedjen hiányt. Bizony, ha ne is konkrét ilyen kijelentést, de mindenképpen szexuális irányultságúakat tettem neki.

Eredménye, egy pontos, precíz dolgozó, és egy fél éves kimagaslóan magas szintű párkapcsolat.

Tehát eldöntheted veszed a lapot vagy sem, Ő minden bizonnyal nyitott a témával kapcsolatban.

2022. dec. 11. 06:19
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Látom az értelmezés nem az erősségetek...

Én csak kérdeztem tőle,hogy szombaton is dolgozott-e?

Mutassatok már meg hol írtam olyat mindenki csak hétfőtöl péntekig dolgozott?

2022. dec. 11. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
8: miert ne dolgozna? egesz sokaig dolgoztam 4 muszakban, ott eleg gyakran van hogy hetvegere esik a munka
2022. dec. 11. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!