Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő most próbál fegyelmezni és ez izgat?
Felnőttek esetében ez az elfenekelés szerintem annak szól, akit általában szexuális partnernek is el tudna képzelni az ember.
Bár, talán nem mindenkinél van így.
Szombaton is dolgozol?
Szep mese,kar nem igaz...
Jár a pont.
Amúgy nagy valószínűséggel, már amennyiben valós a story szexuális töltetű a dolog.
Valamikor kiscsikó koromban kaptam magam mellé egy kolleginát, hogy mutassam meg neki, mit, hogy kell csinálni, mert ott fog nálunk dolgozni, és 1-2 nap után egyedül. Szimpatikus volt a kislány, és megfordult a fejemben más megmutatása is. Először egyszerűbb dolgokat mutattam meg neki, hogy legyen sikerélménye, majd a bonyolultabbakat, hogy kudarcba se szenvedjen hiányt. Bizony, ha ne is konkrét ilyen kijelentést, de mindenképpen szexuális irányultságúakat tettem neki.
Eredménye, egy pontos, precíz dolgozó, és egy fél éves kimagaslóan magas szintű párkapcsolat.
Tehát eldöntheted veszed a lapot vagy sem, Ő minden bizonnyal nyitott a témával kapcsolatban.
Látom az értelmezés nem az erősségetek...
Én csak kérdeztem tőle,hogy szombaton is dolgozott-e?
Mutassatok már meg hol írtam olyat mindenki csak hétfőtöl péntekig dolgozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!