Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalommal a szüzesség elvesztésére lánynak jó a kutyapóz (mikor hátulról hatol be)?
Figyelt kérdés
Állva, hátulról belémhatolva pózban szeretné a barátom. Ez jó szüzesség elvesztésére?2022. dec. 10. 23:24
12/14 anonim válasza:
Én kutyában dugtam meg az alkalmi baráanőm aki 17 volt és szűz. Neki eléggé kellemetlen volt így egy alapos nyalás után hatalmasat élvezett. De elsőre a kutyapóz túl vad szerintem. Eleve felizgat a popsija ahogy bepucsít ettől meg csak annál jobban begyorsítok.
13/14 anonim válasza:
Én nagyon szűk voltam elsőre, hiába a sok ujjazás és nyalás, csakis kutya pózban tudta belém tenni a barátom. Egy pár pillanatig eléggé feszítő érzés volt, de utána én élveztem. Fájdalmasnak abszolút nem mondanám.
14/14 anonim válasza:
Szerintem sem jó a kutya póz!Szörnyű fájdalmat fog okozni a férfi pénisze!Nem elég,hogy a szuzhartyat atszakitja,de így túl mélyre hatolhat a pénisze és fájdalmasan neki ütközhet a méh szájnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!