Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalommal a szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal a szüzesség elvesztésére lánynak jó a kutyapóz (mikor hátulról hatol be)?

Figyelt kérdés
Állva, hátulról belémhatolva pózban szeretné a barátom. Ez jó szüzesség elvesztésére?

2022. dec. 10. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Inkabb misszionarius
2022. dec. 10. 23:26
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Itt a nagy kérdés inkább az, hogy Te mit szeretnél... nem akarok vészmadárkodni, de már az is fura, ha már az első alkalom előtt nincs meg a bizalom és itt kell ilyenek iránt kérdezősködni.

Más kérdés, hogy nem gondolnám, hogy ez lenne a legkényelmesebb elsőre, másrészt meg nem túl személyes. Nem véletlen a misszionárius népszerűsége, főleg az első alkalomra...

2022. dec. 10. 23:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi azért, csak érdeklődtem.
2022. dec. 11. 00:28
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Kutyában lehet a legmélyebb behatolás. Nem a legjobb póz első alkalomra. Nem javaslom.
2022. dec. 11. 01:00
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagyon nem jó ötlet. Úgy lehet a legmélyebben hatolni, és hát az első alkalom amúgy is fájdalmas a nőnek. A barátodnak sokkal óvatosabbnak kellene lennie. Arra kellene törekednie, hogy neked a lehető legkényelmesebb és kellemesebb legyen, amennyire csak lehet. Egy normális férfi így gondolkodik, és nem úgy hogy benyomja hátulról.
2022. dec. 11. 02:19
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Azért csinálják hagyományos módon, hogy megmaradjon az első alkalom intimitása. Elég figyelmeztető jel, hogy a barátod már elsőre durvulni akar, ahelyett, hogy figyelne rád, puszilna, segítene és lassan haladna a reakcióid alapján.

Én a pasit is ejteném, nemhogy a pózt...

2022. dec. 11. 06:49
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Mi misszionárius pózban csináltuk az elsőt, közös megbeszélés alapján. Nekem nem fájt inkább kellemetlen és feszítő érzés volt.

Az is fontos, hogy te mit akarsz és nem csak az első alkalomnál.

2022. dec. 11. 08:17
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Én három lány szűzességét vettem el, egynek misszionárius pozícióban, ketten pedig lovaglóban ereszkedtek bele. Ekkor ők tudják irányítani.
2022. dec. 11. 08:42
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Én is lovaglóban vesztettem el anno
2022. dec. 11. 09:04
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is inkább misszionárius vagy lovagló
2022. dec. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!