Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a fekete pasik izgatóak számotokra szexuálisan?
Kedves, kérdező!
Alapon ez a tényező, ezesetben ugye a bőr szín személyre szabott ízlés kérdése.
Persze sokakban benne van az ösztönös hova tartozás, így ez kihat a párválasztásra.
A tudatosabb vagy/és nyitottabb emberek azok, akik az ösztönök kötelékeiből kitörnek, ám ott is befolyásol minket az egyéni ízlés.
Pl tesóm imádja a barna napsütötte bőrt is, azaz a sötétebb bőr színnel rendelkezők számára szimpatikusak.
Jómagam a halvány bőr színekeket preferálom.
Bárki, aki tetszik, szimpatikus, mint pl párjelölt, nálam ez "alap" tényező.
Vagyis magyartól egészen koreaiakig szóba jöhetnek nálam.
A test és annak arányai - külön téma és hatalmas. Maga az arckarakter is több millió variációja.
Ám tudom milyen arcvonások, részletek, arányok jönnek be nekem.
Ugye ez is mindenkinél más. Ízlésben/ideálban, arányokban stb.
Valakinek pl tetszik az orrom, ahogy nekem is, de van akiknek nem,mint pl volt kollégámnak a nagy orr jön be. S ez csak 1 dolog.
Mind mások vagyunk.
Nem volt, nincs és nem is lesz olyan ember, aki mindenkinek tetszik.
A külsőtől egészen a belsőig.
Ha neked bejön pl egy nigger, hát bakker. NEKED kell, hogy tetszen, nem másnak!
Ahogy az ágyadat is azzal osztod meg, akivel akarod, aki mellett döntesz s ő is melletted.
Anyám nyitott, apám pedig zárkózott elméjű rasszista...
Nemhogy örülne a boldogságomnak s legalább emberként nyitna párom felé csak.
Nem neki kell egy ágyba feküdni s életét leélni párommal, hanem nekem.
S nem véletlen őt választottam. A számomra tetsző külső mellett egy olyan személyiségre leltem, akit soha senkiért hátra nem hagynék. Még ha ezesetben az apám az, ám ez a helyzet sem miattam, hanem az ő rasszizmusa miatt alakult ki.
Köreimben sok a "vegyes" pár és sose a bőr színét néztem, hanem az embert mögötte.
Az, hogy pl nekem nem jönnek be a néger feketék, az egy dolog, egy saját ízlés. Legyen jó ember, s legyenek boldogok azok, akik egymásra találtak/találnak. Ez a fontos.
Ez épp olyan, hogy valaki pl olyan ételt szeret, amit én nem, de mégse fogom utálni az illetőt az ízlése miatt.
Vagy olyan parfümöt/illatot kedvel, amit én nem.
Ezek olyan jelentéktelenek...
Szóval, ne érezd magad furán, kellemetlenül, ha neked bejön valami valakiken.
Mert ez mindenhol jelen van a vil@gban csak más formában.
Pl csak a csontvázunkat 206-208 csont alkotja. Mindezeknek számtalan irány, aránya, formája van. Nemhogy a sok más dolognak, ami mindarra a vázra épül és kitölti azt.
Szerintem elképesztő ez a tudat/tény.
Párválasztásnál "több, specifikusabb elvárás" van, egy ismerős, barát stb-nél lazulnak ezek az "elvárások".
Ott csak leginkább a személyiség, közös dolgok vannak, míg párkapcsolatnál már a külső is hozzácsapódik a személyiség mellé.
Az pedig csak a 2 félről, azaz a párocskáról szól!
Ui.:
Nézd a válaszokat.
Sokan burokban egy aspektusból gondolkodnak.
Míg ezesetben a helyes válasz a 3-as válaszadóé:
"szerintem nem"
Remélem érted miért írom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!