Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfik! Milyen testalkatú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfik! Milyen testalkatú csaj jön be nektek? Vékony,kövér, "fogható"? Zavar titeket egy kis felesleg? Ha nem kövér a csaj,csak van rajta kb 5kg felesleg? Kis has,nagyobb comb,szélesebb csípő?

Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 18:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jön be, ha a lányon csak csont és izom van, nálam ilyenkor hiányoznak a természetes, nőies ívek. Jó, ha lehet rajta kicsit fogni.

De mindez ízlés kérdése, kinek ez, kinek amaz. Előző munkahelyemen volt egy csaj, aki számomra nagyon vonzó volt. Egyik munkatársam azt mondta, hogy szerinte "dagadt", én meg csak néztem, hogy miről beszél. Egyáltalán nem volt az, teltkarcsúnak mondanám, nagyon szép nő volt. Aztán később találkoztam ennek a srácnak a barátnőjével, elég anorex jellegű volt. Akkor megértettem, hogy alapjaiban más az ízlésünk.

2022. dec. 10. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a vékonyabb csajok felé húzok. Persze ne legyen anorexiás csont és bőr, nem is kell, hogy ilyen RubintRéka kockahasa legyen.

Legyen formás alkata, öltözzön csinosan, és a frizurája is legyen rendben.

2022. dec. 10. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően többféle alkat bejön, nemcsak egy. Aztán úgy alakult, hogy barátnőm kb 80 kg. Vaskos, szexi combok, szélesebb csípő, szép fenék, kellemesen puha, domborodó pocak, és szép cicik. Én imádom így ahogy van, nagyon izgat.
2022. dec. 10. 20:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy nézem, valaki nagyon parázik a combjai miatt :D

Pedig nincs benne semmi rossz, a széles csípő és a formás comb igencsak nőies.

2022. dec. 10. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A vékony, vagy az átlagos testalkatúak jönnek be.
2022. dec. 10. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább pont a teltebb,ducibb,husis nőket szeretem!!!

A vékonyabbak nem vonzanak!

Ha akad ilyesmi teltebb nő,s szeretne,nekem nyugodtan írhat privit!

2022. dec. 10. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Én a kifejezetten kövér nőket imádom. Az óriási,ringó popsit,a hatalmas,terebélyes, lógós pocit,a nagy lógós melleket.Minél kövérebb,annál jobban vonz.
2022. dec. 11. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi az előzőnek! :D Én is csak a kimondottan kövér nőkre bukom. Nálam olyan 100 kilónál kezdődnek az attraktív csajok. A fenék és a has mérete egyébként nálam fontosabb, mint a melleké :D. Meg hát az utóbbi azért erősen függ az egyéni adottságoktól is, szóval változtatni sem könnyű rajta.
2023. jan. 8. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!