Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melltartó egy szexi kiegészítő vagy egy felesleges eszköz?
Felesleges bohóckodás az átlag magyar adottságokhoz. Persze ha valaki genetikailag nagy mellű, vagy elhízott akkor kell a tartás, hogy ne lifegjen
Hála Istennek egyre több nő jár csöcspáncél nélkül. Külön öröm ,hogy fiataloknál ez hangsúlyosabban jellemző 😍🥰😍 (és most a mellméret tök mindegy, akkor is nagyon szexis és szép látvány 😋 )
30F
Egy hasznos ruhadarab inkább. Tényleg kell a tartás hogy ne lógjon, nélküle a sima séta is kellemetlen, nemhogy a futás.
De nincs semmi bajom azzal sem ha valakinek nélküle kényelmes.
Egyéni dolog. A legtöbb nő utálja a melltartót. Kényelmetlen, nehezíti az öltözködést, stb.
Én szerencsés vagyok, pici a mellem így nem kell, nem is hordok. (Ennek is vannak persze hátrányai...)
PErsze megértem azokat, akiknek muszáj, de nem ismerek olyat, aki azért hordja mert szereti.
Egyik sem. Szükséges kiegészítő. Elviselhetetlen számomra, ha nincs rajtam melltartó. Utálom, hogy lógnak, rám tapadnak a melleim, otthon is hordok, csak alváshoz nem...
Kelemen Anna egy agyatlan liba, nem tudom miért alapozol a véleményére. Ráadásul, ha valakinek kicsi, vagy épp fel van pumpálva, mint neki, tehát a gravitáció nem érinti, akkor elhiszem, hogy kényelmes nélküle.
Meg persze, ha egyénileg valaki így szereti, tegye, de elég erős vagy szexinek vagy feleslegesnek titulálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!