Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges ezeken aggódnom? L
Figyelt kérdés
Szűz vagyok. A barátommal megbeszéltük hogy ma este elveszi a szüzességemet. Attól félek, hogy esetleg undorítónak/furcsának fogja találni hogy nedves vagyok, meg persze a fehér folyást is. Múltkor megakart ujjazni, de én nem engedtem neki pont ezek miatt. Illetve hogy lent "büdös" lesz és meg fogja szagolnixd. Felesleges ezeken aggódnom?2022. márc. 12. 16:26
1/19 anonim válasza:
talán előbb ismerje meg a testedet, mielőtt beteszi
2/19 anonim válasza:
Az hogy nedves az a férfiaknak izgató...az hogy "büdös" tehát a szaga is az :D
3/19 anonim válasza:
Nem tudom ezeknek a mai ecsetfejű cicafiúknak egyáltalán izfatóak e ezek a teljesen normális dolgok.
Én imádom azt a jellegzetes illatot és ha fehér a kéjnedv...
33f Debrecen
4/19 anonim válasza:
Azt nem tudjuk milyen és mennyi az a fehér folyás és mit jelent az hogy bűdös.
Ha valóban büdös az viszont ne jó.
De lehet csak te érzed annak.
5/19 anonim válasza:
Felesleges, úgysem tudsz egyik ellen se tenni.
6/19 anonim válasza:
#3 Ne erolkodj Ferike, a kerdezo nem fog hirtelen hozzad, az erett dalias ferfihez futni azert mert neki tetszik a feher kejnedv
7/19 anonim válasza:
A nedvesség kell. Szárazon nem lehet szexelni.
Mennyire büdös? Van egy jellegzetes szaga a puncinak, ami nem parfüm illat, de ha konkrétan kellemetlen büdös, az valamire, pl. fertőzés vagy felfázás utalhat. Ne stresszelj rajta. Ha szorongsz, nem tudod átadni magad, nem lesz jó.
8/19 anonim válasza:
Nekünk ez olyan mint egy finom parfüm, vagy mint a csoki. Szeretjük az illatát, a színét, az állagát stb.
9/19 anonim válasza:
Alap dolog a természetes folyás és a nedvesedés. Szerinted neki nem jön semmi? Ezek a szexhez tartoznak. És nem akarok beleszólni, de a hideg ráz ettől a megbeszéltük, hogy elveszi a szüzességem dologtól. Kicsit pettingeljetek, orálozzatok, nem kell mindenképp a közepébe csapni. Haladjatok, ahogy jólesik.
10/19 anonim válasza:
A nedvességgel nincs semmi baj! Ha viszont a fehér folyásod büdös, na akkor inkább dokihoz kellene fordulnod! Lehetséges, hogy bakteriális fertőzésed van, de biztosat majd a doki fog mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!