Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felesleges ezeken aggódnom? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesleges ezeken aggódnom? L

Figyelt kérdés
Szűz vagyok. A barátommal megbeszéltük hogy ma este elveszi a szüzességemet. Attól félek, hogy esetleg undorítónak/furcsának fogja találni hogy nedves vagyok, meg persze a fehér folyást is. Múltkor megakart ujjazni, de én nem engedtem neki pont ezek miatt. Illetve hogy lent "büdös" lesz és meg fogja szagolnixd. Felesleges ezeken aggódnom?
2022. márc. 12. 16:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
talán előbb ismerje meg a testedet, mielőtt beteszi
2022. márc. 12. 16:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nedves az a férfiaknak izgató...az hogy "büdös" tehát a szaga is az :D
2022. márc. 12. 16:29
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom ezeknek a mai ecsetfejű cicafiúknak egyáltalán izfatóak e ezek a teljesen normális dolgok.

Én imádom azt a jellegzetes illatot és ha fehér a kéjnedv...

33f Debrecen

2022. márc. 12. 16:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudjuk milyen és mennyi az a fehér folyás és mit jelent az hogy bűdös.

Ha valóban büdös az viszont ne jó.

De lehet csak te érzed annak.

5/19 anonim ***** válasza:
Felesleges, úgysem tudsz egyik ellen se tenni.
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
#3 Ne erolkodj Ferike, a kerdezo nem fog hirtelen hozzad, az erett dalias ferfihez futni azert mert neki tetszik a feher kejnedv
2022. márc. 12. 16:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A nedvesség kell. Szárazon nem lehet szexelni.

Mennyire büdös? Van egy jellegzetes szaga a puncinak, ami nem parfüm illat, de ha konkrétan kellemetlen büdös, az valamire, pl. fertőzés vagy felfázás utalhat. Ne stresszelj rajta. Ha szorongsz, nem tudod átadni magad, nem lesz jó.

2022. márc. 12. 16:34
 8/19 anonim ***** válasza:
26%
Nekünk ez olyan mint egy finom parfüm, vagy mint a csoki. Szeretjük az illatát, a színét, az állagát stb.
2022. márc. 12. 16:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Alap dolog a természetes folyás és a nedvesedés. Szerinted neki nem jön semmi? Ezek a szexhez tartoznak. És nem akarok beleszólni, de a hideg ráz ettől a megbeszéltük, hogy elveszi a szüzességem dologtól. Kicsit pettingeljetek, orálozzatok, nem kell mindenképp a közepébe csapni. Haladjatok, ahogy jólesik.
2022. márc. 12. 16:42
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
A nedvességgel nincs semmi baj! Ha viszont a fehér folyásod büdös, na akkor inkább dokihoz kellene fordulnod! Lehetséges, hogy bakteriális fertőzésed van, de biztosat majd a doki fog mondani!
2022. márc. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!