Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szopi, kapcsolat mellett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szopi, kapcsolat mellett?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta vagyok egy kapcsolatban, és szeretnék megismerkedni valakivel, viszont azt gondolom, hogy konkrét szexig nem bírnék eljutni, viszont valahogy mégis nagyon hiányzik egy női társaság. Mennyire tahóság, ha valakivel már az elején tisztázom, hogy én tovább nem mernék lépni max orál?

Illetve gondolom kapok majd ítélkező kommenteket is, de majd egy pillanatig gondoljátok el, ha nőként tenném fel ezt a kérdést, akkor is ugyanezt gondolnátok-e?

Csak próbálnék őszinte lenni... privátban is jöhet vélemény

2022. dec. 10. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy meg tudnál állni az orálnál, ha ennyire meg akarod csalni a párod.
2022. dec. 10. 10:04
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
"csak szopi" is megcsalás lenne..
2022. dec. 10. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Undorító egy ilyen férfi. Szakításhoz gyáva, de ahhoz nem hogy félre kúrjon.
2022. dec. 10. 10:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Először a barátnődet kérdezd meg, hogy mi erről a véleménye. :) Vagy hogy gondoltad, gerinctelen féregként a tudta nélkül?
2022. dec. 10. 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként mondom, hogy hidd el, ha csaj tette volna ki ezt a kérdést, ugyanúgy elítélném...
2022. dec. 10. 10:28
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

En jartam csak nyalatni

N

2022. dec. 10. 11:31
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
én dugatom magam fenékbe, az úgy nem megcsalás N
2022. dec. 10. 11:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Az orál nem "konkrét szex"? Mert nálam az. Így viszont akárhogy próbálod csavarni, akkor is megcsalás. És nemtől függetlenül tetű dolog.
2022. dec. 10. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
És megmondanád a csajnak, hogy figyu, te csak arra leszel, hogy leszopizz, több semmi. Mert vár a barátnőd otthon. Biztos rajongani fog érted.
2022. dec. 10. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:
#6 Régota keresek ilyen lehetöséget. Nekem nem jött össze, hogy csak nyalhassak és annyi. Pedig állitolag jol csinálom:-)
2022. dec. 10. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!