Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok a lány barátokkal (!) egy kapcsolat mellett? 25f
Egész életemben sok lány barátom volt viszont mikor kapcsolatom van (mint pl most is) valahogy elkopnak ezek a lány barátok és hiányzik hogy más lányokkal beszéljek meg olyan dolgokat amiket első körben nem feltétlenül barátnőmmel szeretnék megbeszélni vagy csak szimplán egy külső női szemlélő véleménye is hasznos lenne. Ti hogy álltok a lány barátokkal? Itt tényleg kihangsúlyoznám hogy többről nem lenne szó (pl van hosszabb ideje barátja és ő sem úgy gondolná rám)
Másoknak is elkopnak az ilyen kapcsolatok? Mi ennek az oka? Vagy csak kevesek kerülnek ilyen helyzetbe?
Illetve ez alakulhat abból hogy az adott barátnő nem tolerálja a lány barátokat? (Esetemben nincs ilyenről szó mert sosem jött ez fel témába mert nem helyeztem egy lány barátot sem előrébb barátnőmnél)
Köszi a válaszokat!
sok fiú barátomat a hülye nője tilt el tőlem, pedig csak barátok vagyunk
N
Nekem is elég sok lány barátság megmaradt középiskolából.
Alapvetően ugyanúgy működnek, mint a srácokkal, de hosszabb távon tényleg valamelyest jobban hajlamosak az elkopásra. Szerintem főleg amiatt, mert előbb-utóbb valamelyik fél életébe jön egy olyan párkapcsolat, ahol a féltékenységre hajlamos pár nem annyira nézi jó szemmel az ellenkező nemű emberi kapcsolatait.
Ugyanúgy megtartom őket, a nők jönnek-mennek, de a jó barátságok egy életre szólnak. Hülyeség egy barátra féltékenykedni, ugyanis ha lenne “valami” akkor már vele lennék, vagy rég’ megtörtént volna…
Amúgy igaz az, hogy a legtöbb nőnek van olyan barátja aki bármikor meghúzhatja párkapcsolat, házasság mellett is? 🤔
Nekem középsuli óta vannak lány barátaim, mert ott a diákok 70%-a lány volt. Az elmúlt két évtizedben sok ember jött-ment az életemben. Pl az osztálytársaim közül 8 főből 2-vel maradtunk barátok, 1 férfi, 1 nő. Egy másik haveri körből is 1 nő barátom maradt 6-7 emberből. De egyetemen pl 12 fős csoportból (10 nő 2 férfi) egy nővel sem tartom a kapcsolatot, ellenben mindkét sráccal igen.
Ez nagyon változó ám... az emberek költöznek, megházasodnak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!