Ha már párunk, főleg házastársunk van, elfogadható, ha nem, vagy már nem igazán tartjuk a kapcsolatot az ellenkező nemű barátokkal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:40
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Attól függ, mennyire (volt) közeli a barátság.
Nem.
21 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem normális ember nem szarja le a barátait ha párja lesz, főleg nem azért, mert mi a nemük, de kinek mi.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval.
3/4 anonim válasza:
Nem voltak ellenkező nemű barátaid
4/4 anonim válasza:
Le lehet pontozni nullára, de baromira nem tolerálnám, ha a férjem rendszeresen programot szervezne egy nővel, és lelki életet élne vele. És én sem tennék ilyet férfival. Egyébként nem is ismerek olyan házas embert, akinek bizalmas ellenkező nemű barátja lenne, úgyhogy talán nem vagyok annyira ufó (max.a gyakoris közösség szemében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!