Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltad már hármasban?
Figyelt kérdés
Milyen volt, te melyik fél voltál?
A pár női tagjaként kérdezem
2022. dec. 9. 20:52
1/7 anonim válasza:
ugyvolt hogy egyszer kiprobaljuk a harmast egy plusz pasival, es annyira bejott a dolog baratnomnek, meg nekemis, hogy tobbszor is hivtuk a sracot. most ott tartunk hogy kb minden hetveget velunk tolt, nalunk alszik, kb o is a pasija lett baratnomnek. erdekes egy kapcsolat, de elvezzuk :)
2/7 anonim válasza:
Párszor csatlakoztam párokhoz,a hölgy örömére. F
3/7 anonim válasza:
A pàr férfi tagja vagyok.
Pàrszor csatlakozott hozzánk egy lány.
Érdekes élmény sorozatok voltak. Szivesen megismételném.
4/7 anonim válasza:
2 lánnyal igen, fordítottja még nem volt.
Az viszont plusz töltetet adott az egészbe, hogy több inger hatására nagyobb volt az öröm. Mind fizikálisan, mind lelkileg,
5/7 anonim válasza:
Egyik legjobb haverommal dugtunk meg párszor egy csaj havert, semmi párkapcsolat nem volt, csupán szex. Isteni élmény volt, maga az, hogy mennyire felszabadultak voltunk mind, meg hogy mennyire élvezte a csaj is. Meg kár lett volna kihagyni, valószínüleg csak velem sosem feküdt le, így hármasban azonban megtudtam dugni én is, mert alapból emiatt ment bele velünk, hogy lássa, milyen.
6/7 anonim válasza:
Férfiként én csak álmodozom róla😊
A nejem hallani sem akar róla, nős pasiként meg nem vesz be senki😅
7/7 anonim válasza:
Kapcsolaton kívük mentem bele csak a hármasban. Én vagyok a lány. Inkább a 2 srác 1 lány felállást élveztem. De a 2 lány 1 srác felállások is szuperek voltak.
Baromira jó volt és nagyon élveztem. Teljesen más élmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!