Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá az alkalmi szexpartneremet az análszexre?
van egy csaj akivel összejátunk mostanában dugni. ő se én se akarunk többet, ez meg van beszélve viszont a szexszel mindketten elégedettek vagyunk, viszont én nagyon szívesen csinálnám már az anált vele.
ti hogy hozakodnátok vele elő? hogy lenne érdemes hogy belemenjen? egyszer beszéltünk a témáról, akkor mondta hogy nem szereti az anált, ezt kéne valahogy átformálni benne.
köszi a tippeket!
"egyszer beszéltünk a témáról, akkor mondta hogy nem szereti az anált".
Veszett fejsze nyele, de megpróbálhatsz vele beszélni róla. Leültök és megmondod, hogy te szeretnéd, de erőltetni semmiképp se erőltesd!
Ha nem szereti, akkor sehogy!!!!
Senkire ne erőltesd rá az akaratod. Inkább keress olyat, akivel passzoltok.
van olyan hogy valaki először nem szeret valamit mert a partner nem volt jó hozzá (túl durva volt, érzéketlen stb, bármi lehet) de mással szereti.
nekem is volt olyan barátnőm aki utálta a szopást de nálam megszerette. na, ilyet szeretnék itt is csak az a helyzet hogy akik eddig engedték fenékbe mindnek nagyon fájt viszont én imádom.
nem azért mert durva lennék velük csak elég vastag (nem hosszú, csak vaskos). ezért fájt nekik.
köszi mindenkinek különösen az 5nek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!