Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, benne lennétek a barátnőtökkel és a fiútestvéretekkel egy közös hármasban?
csak elméleti szinten kérdezem, nem fogok ilyet csinálni.
a sztori annyi hogy a barátom bátyja elég jól néz ki és múltkor megláttam véletlen meztelenül és hát maradjunk annyiban hogy tetszett a látvány.
én mint nő nem lennék képes arra hogy hármasban csináljam velük, csak érdekel hogy egyébként a férfi ilyenkor benne lenne e. ne mondjátok hogy kérdezzem meg barátomtól mert nem akarom hogy félreértse így titeket "többi férfit" kérdezlek meg hogy amúgy nektek ha a barátnőtök előjönne egy ilyennel benne lennétek e.
köszi és nem kérek privátot mivel a kérdésből is kiderült hogy van barátom!
20/L
26f és igen: húgom van, vele semmiképp se a pasijával közösen, se nélküle, de amit te mondasz, abban elmételben igen és talán hetero vagyok :D
unokatesóm van, ő szopatott velem együtt csajt régebben.
szóval ha unokatesó v lenne egy bevállalósabb fiú testvér, abban benne lennék, hogy egy csajt dugjunk v szopassunk.
lehet, hogy csak futóbbat, de a helyzet nekem bejön.
Nem lenne merevedésem, ha a tesómmal együtt kéne szexelnem egy nővel.
Mindegy, hogy az ő barátnője a harmadik, vagy az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!