Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, benne lennétek a barátnőtökkel és a fiútestvéretekkel egy közös hármasban?
csak elméleti szinten kérdezem, nem fogok ilyet csinálni.
a sztori annyi hogy a barátom bátyja elég jól néz ki és múltkor megláttam véletlen meztelenül és hát maradjunk annyiban hogy tetszett a látvány.
én mint nő nem lennék képes arra hogy hármasban csináljam velük, csak érdekel hogy egyébként a férfi ilyenkor benne lenne e. ne mondjátok hogy kérdezzem meg barátomtól mert nem akarom hogy félreértse így titeket "többi férfit" kérdezlek meg hogy amúgy nektek ha a barátnőtök előjönne egy ilyennel benne lennétek e.
köszi és nem kérek privátot mivel a kérdésből is kiderült hogy van barátom!
20/L
köszi a válaszokat, egyelőre elég egyértelmű a válasz. én mindenkit felpontozok aki válaszol, a sok lepontozó nem én voltam.
esetleg még azt is beleírhatjátok a válaszba hogy azért nem mennétek bele (ha nem a válasz) mert a tesóddal kéne vagy mert amúgy se "osztanátok" meg a barátnőtöket. köszi!
Mehet a hármas, sőt akár több pasival is benne vagyok, de
- nem a testvérrel, se egyéb családtaggal
- ne legyen mindennapos
- diszkréten csináljuk
Ha ezekbe belemegy a nő, akkor minden további nélkül szexelhetünk így, akar kapcsolatban is.
Én amúgy sem lennék benne a hármasban, szerintem azért mert ahhoz akivel lefekszem valami módon kötődnöm kell. Nem tudnék egyszerre kötődni a csajomhoz is és máshoz is. Ha úgy mond neki hoznék be valakit, akkor ráadásul bele égne a retinámba hogy mástól élvez, ami után ne tudnék úgy hozzá nyúlni többé. Szerintem a párom is hasonló típus és ő sem tudna csajt rajtam látni egyik nap, másik nap meg önfeledten szeretkezni velem. A másik meg hogy ha mást kívánnék és tevőlegesen akarnék mást magamra akkor minek a párom nekem? Miért ne az legyen a párom akit kívánok? És nála is ugyanezek a kérdések vetődnének fel.
Aki benne van a hármasban, általában vagy nem annyira szereti, vagy nem annyira kívánja a párját, vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!