Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz puncit hogy kell nyalni és ujazni szerintetek ? Nagyon finoman és gyengén? Vagy nyugodtan mehet jobban is nem szakad át a szuzhartya könnyen?
Ismerkedem egy kiscsajszival és ez a nyalas ujjazas téma elégé érdekli.
De szűz akar még maradni szóval rendesen nem mehet a dolog valószínűleg.
Amúgy én eddig nagyon kevés csajt nyaltam inkább vaginas szexet szeretem kicsi a tapasztalatom a nyalasban .
Csíklot körbe körbe? És folyamatosan.
Szívni is szoktatok a csiklot?
Ujazni azt többet szoktam de most itt kicsit finomabban kéne? Érezni lehet a szuzhartyat?
Én simán átszakítottam magamnak egy ujjazással
Csiklót nyalogasd körbe vagy hosszába, néha szivhatod is de kérdezd meg tőle neki hogy tetszik jobban, az nekem pl nem jön be.
Ujjazni meg egy ujjal tuti nem lősz mellé, has felöli részt maszírozd jobban, ne csak annyi legyen hogy ki-be.
Én magamnak van hogy csak bennt mozgatom az ujjaimat, az a husis rész elég érzékeny
Nyaljál, ne ujjaz.
Csikló izgatásra vágyik elsősorban, nem pedig az ujjazásra, nem attól szeretné elveszteni a szüzességét valószínúleg.
Igen jó lenne de nem mindegyik lány szopik nekem eddig egy barátnőm se csinálta rendesen .
Velem csak dugni lehetett rendesen.
Exem azt mondta azért nem csinálja mert az enyém nagy és budos nem jó szájba venni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!