Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha vastag peniszem van de nem kemény és csak a vaginaban keményedik meg igazán kívül csak fel árboc van? Nem jó a vérnyomásom?
19 evves prostinal voltam es nagyon szűk volt a csaj nem bírtam betenni neki csak kb 20 perc után mert csak felarbocos volt
Azt mondta túl vastag nekem és csak akormegy bele ha fullkemenylesz .
Végül franciazott meg kézzel csinálta és végül lett olyan kemény hogy bement neki de akor is ciki volt.
27 vagyok.
Meg ma én voltam először nala mert későn kelt fel most 1 re mentem .
Déltől fogadott ugyfeleket
Jó de hát nem szoktak ilyen szukek lenni .
Ciki volt most azért ez hogy ott egy full jó csaj aztán nemtudom berakni meg ő se mert csak a hegye megy be .
Amúgy mostanság mikor magamnak csinálom se áll fel teljesen nem olyan kő kemény mint régen.
Vagy öregszem vagy elhiztam vagy a vernyomas nem jó
Ósdi, régi prosti trükk. Összehúzta a p1náját, hogy ne tudj behatolni és még kevésbé legyen merevedésed, hogy ideges legyél és lelankadj😃.
Kifizetni akkor is ki kell, neki meg nem kell dugnia.
6# De akor a végén miért engedett magába?
Mert elölről végül belement .
Milyen vastag?
Azon nem gondolkodtál hogy az is baj hogy ő prostituált?
8#Nem igazán már másfél éve prostizom miotta elhagyott a csajom gyerekunkel együtt.
Most olyan eletszakaszban vagyok hogy jó nekem így és ennyi bőven elég.
Annyira azért nem óriás csak átlagnál vastagabb .
Méret az átlagos 17 18 cm de vastagságom az jónak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!