Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dokister kérdése:
Péniszem nem keményedik meg teljesen majd lelankad?A többi lent
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy ha a péniszem magától próbál meredezni pl gondolatra vagy film láttán, de mindig maximum csak félkemény állapotra és fekvő/ülő állapotban, ha elkezdek felállni mintha elengedne a péniszem és leereszt, Nagyon ritkán van olyan amikor teljesen kemény állapotra duzzad és egy kis ideig úgymarad de akkor is teljesen vissza esik a merevedés. A 10 ből kb 1-2x tudom itthon is elérni magamtól a teljes illetve tartós merevedést de csak akkor ha csak egy pár napig kihagyom a maszturbációt, ha utána csinálom akkor is lelankad. De ha kihagyok pár napot az se garancia, hogy teljesen kemény illetve tartós lesz következő alkalomkor. Mi lehet a probléma?2022. márc. 2. 14:16
1/20 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani miért lehetne sok mindentől elő jön el de 1 doki keress fel szerintem mert ez már elég durva ,hogy nem akar fel állni
Én azért még azt mondanám ,hogy a pénisz gyűrű vagy a pénisz pumpa lehet tud segíteni de inkább keress fel 1 orvost minél hamarabb míg nem késő
2/20 A kérdező kommentje:
Voltam már, azt mondta minden rendben van
2022. márc. 2. 14:23
3/20 A kérdező kommentje:
Gyógyszert próbáltam használni, már csak negyed adagtól is tökéletes volt a merevedés
2022. márc. 2. 14:24
4/20 anonim válasza:
Azt mondja nincs gond ? Milyen orvos ez te ?
1 es vagyok
5/20 A kérdező kommentje:
Hát valószinűleg pszichés eredtű azt írt ki gyógyszert, átvizsgált ultrahangal
2022. márc. 2. 14:25
6/20 anonim válasza:
De mi okozza neked ezt ?
Ideges vagy ?
Nincs időd rá ?
Félsz ,hogy rád nyitnak vagy mi ?
Nekem az egyik kollégám olyan volt nem akart állni neki az emelő daruja xD de azért mert folyton stresszelt ,hogy a gyerekei mikor mennek rá és a feleségére nem volt idejük egymásra utána meg oldódott neki
7/20 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel csókolózás után egyből kb megjön a merevedés majd ha abbahagyjuk kis idő után már le is lankadok.
2022. márc. 2. 14:28
8/20 A kérdező kommentje:
És tabletta nélkül lenne a második alkalom így, de már maszturbációkor sem tudom teljesen elengedni magam azt csak a merevedésre koncentrálok
2022. márc. 2. 14:29
9/20 A kérdező kommentje:
Pl amikor csókolózunk barátnőmmel akkor megjön a vágy és a merevedés is akkor teljesen eltudom engedni magam de utána már mintha elmenne a vágy és a merevedés is
2022. márc. 2. 14:30
10/20 anonim válasza:
Pénisz gyűrű akkor barátom a barátnőd mellet be fog keményedni és ha abba hagyja nem fogsz lankadni rögtön mert a gyűrű nem hagyja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!