Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha a barátnőtöktől meghallanátok egy ilyen vágyat, azt mondanátok, hogy “jó, csináljuk” vagy annyira nem jönne be/nevetséges lenne?
Figyelt kérdés
Szóval 23 vagy, és van barátom is. Azt már éjszaka kevésbé forgalmas utakon kipróbáltuk, hogy én szopom őt vezetés közben. De kipróbálnám, hogy szoknyában bugyi nélkül ülök be, én vezetek, ő pedig átnyúl és az ujjával izgat. Nyilván ezt is éjszaka kis forgalommal, de annyira izgat ez a dolog. Persze a másik kezével csinálhatja magának, vagy mivel automata váltós autó akár én neki. De ti mit szólnátok? Ez beteg? (Amikor ő vezetett azt ő akarta)2022. dec. 3. 17:51
11/14 mikeXxX válasza:
Akinek a másik vágya nevetsèges az nem az igazi párod szerintem ! Nekem nem lenne semmi bajom vele bár azèrt tudnom kell hogy a másik hogy vezet ès èlvez el mert azèrt ezek is èrdekes tènyek lennènek de ha màs nem anyós ülèsen biztos kapná !
12/14 anonim válasza:
Egyszer még őrült huszonéves koromban, az akkori perverz barátnőmmel volt olyan, hogy jöttünk haza éjszaka koncert után, én vezettem és először csak a barátnőm ölébe tettem a jobb kezem. Ő meg betette a bugyijába. 80 kilométeren át egyik kézzel a kormányt fogtam, a másikkal a punciját izgattam. Haver meg ott ült a hátsó ülésen és észre se vette. Izgalmas volt. Mondjuk ha ketten vagyunk és nincs ott a haver, akkor tuti félreállok és egymásnak esünk a kocsiban.
14/14 anonim válasza:
Nem értem mi a gondja itt sok vezetésre képtelen egyednek?
Mi ezt rendszeresen csináljuk, nappal, forgalomban. Semmi gond nincs ezzel, ha TUDSZ vezetni, tudod kontrollálni magad.
Ő is szopott már le engem így, szépen a szájába minden, össze ne kenje a kocsit, és vezetett már wifis vibrivel a puncijában.
Persze olyan ezt ne csinálja, aki annyit vezet, hogy 7végén elmegy a nagyihoz a másik utcába és vissza... Olyan se, aki kkntrollálatlanul élvez. Abból tuti baleset lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!