Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha a barátnőtöktől meghallanátok egy ilyen vágyat, azt mondanátok, hogy “jó, csináljuk” vagy annyira nem jönne be/nevetséges lenne?
Figyelt kérdés
Szóval 23 vagy, és van barátom is. Azt már éjszaka kevésbé forgalmas utakon kipróbáltuk, hogy én szopom őt vezetés közben. De kipróbálnám, hogy szoknyában bugyi nélkül ülök be, én vezetek, ő pedig átnyúl és az ujjával izgat. Nyilván ezt is éjszaka kis forgalommal, de annyira izgat ez a dolog. Persze a másik kezével csinálhatja magának, vagy mivel automata váltós autó akár én neki. De ti mit szólnátok? Ez beteg? (Amikor ő vezetett azt ő akarta)2022. dec. 3. 17:51
A kérdező szavazást indított:
Imádnám és ha tetszett akár máskor is csinálhatjuk
Ha ő ezt élvezné, részemről oké
Ha nagyon muszáj… de valamit kérnék cserébe
Teljesen ki van zárva, hogy megtegyem
Nevetséges az egész
26 szavazat
1/14 anonim válasza:
Remélem nem az ilyen isten b=rmai miatt van ennyi baleset a közutakon. Nxomorék egy pár lehettek...
2/14 anonim válasza:
Én megértem, hogy van ennek szexuális töltete és tényleg izgalmas lehet elképzelni, de sajnos vezetés közben bármikor jöhet a baj, még akkor is, ha kisforgalmú úton vagytok. Én ezért egyáltalán nem szeretném az ilyesmit sokszor csinálni, de ennek az a legfőbb oka, hogy nem akarnám a saját és a másik életét meg főleg veszélyeztetni azzal, hogy vezetés közben ilyeneket csinálunk. Szóval azt mondanám, hogy az elmélet lehet izgalmas, de a gyakorlat az felelőtlen és veszélyes.
3/14 anonim válasza:
Megírta éjszak, kevésbé forgalmas úton, gondolom nem 120-as tempónál.
Bár közlekedésrendészetileg ez nem megengedett, de miért lennének ezért nyomorékok?
Egy vágy beteljesítése, még, ha nem is hétköznapi lehet nagy élmény mindkettőjük számára.
Nem hinném ,hogy ezentúl ez lenne a fétisük.
Tehát a véleményem, igen csináljuk. Rendszerré nem tenném.
4/14 anonim válasza:
Mások veszélyeztetése miatt mondom, hogy ne csináljátok.
5/14 anonim válasza:
Ne csináljátok! Ne csináljátok! De azért nagyon izgalmas gondolat!
6/14 anonim válasza:
elég egy nagyobb bukkanó, és te ráharapsz a farkamra, egy kis koc, és leharapod. meg persze élvezés közben figyelni arra, hogy ne öljek meg senkit. tökmindegy milyen kis forgalom, baleset bármikor lehet. az útra kell figyelni, és nem élvezkedni, és a telefont nyomkodni. nem tudsz koncentrálni egyik esetben sem normálisan. a telcsi miatt nagyon sok halott és nyomorék lett, jó lenne. ha mindenki a ku.va útat nézné ha vezet.
7/14 anonim válasza:
Én ujjaztam már a barátnőmet vezetés közben! f.
8/14 anonim válasza:
Nekem olyan volt csak, hogy én vezettem szintén automatát, és ahogy simogattam a barátnőm combját, betévedt a kezem a szoknya alá. Nagyon gyorsan nedves lett, és én már ettől a helyzettől is nehezebben tudtam koncentrálni a vezetésre, úgyhogy én inkább lekanyarodtam egy földútra, és az álló kocsiban folytattuk a mókát.
9/14 anonim válasza:
Persze, vegyél egy kiba*szott nagy telket, repteret akármit... Kerítsd el és menjetek és szopjátok egymást.
De másokat ne veszélyeztessetek.
10/14 anonim válasza:
Offroadozás közben teljesen oké, a közutakat kerüljétek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!