Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasi elveszti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi elveszti az érdeklődését ha a régóta áhított nő egyszer csak elérhető lesz?

Figyelt kérdés

Én 25 éves nő, ő 35 éves férfi.

3 éve ismerjük egymást online, láttuk már egymást képen/videóhívásban. Túlteng a szexuális feszültség, mindig ment a szexchat vagy a webcam maszti egymásnak közvetítve kamerával. Képek oda vissza folyamatosan. Eddig a távolság miatt nem találkoztunk illetve egyéb magán ügyi dolgok miatt, meg amúgy is mindkettőnknek elég volt ez. Voltak időszakok amikor többet beszéltünk, volt amikor kevesebbet, attól függően, hogy kinek hogy alakult az élete éppen.

Évek óta beszéljük, hogy ha egyszer találkoznánk, milyen fergeteges lenne, mit csinálnánk stb stb. Hát most úgy hozza az élet, hogy abba az országba és abba a városba megyek a céggemmel, ahol ő él. Húzta is az agyamat,hogy hú találkozhatnánk, hogy milyen lenne végre ennyi idő után érezni egymást és hasonlók, de én vonakodtam, amiatt, mert nem akartam elrontani azt a harmoniát ami most van. De addig addig beszéltük, hogy egyik nap mondtam neki, találkozzunk. Izgatott lett, elkezdte tervezni, hogy akkor hogyan oldjuk meg, teljesen bezsongott, ugyanúgy mint én.

Aztán eltűnt. Mármint a következő naptól fogva távolságtartó, alig válaszol, nem hajlandó szexchatelni és furán viselkedik.

Létezne, hogy csak addig izgató és vágyott valami egyes férfiak számára amíg az elérhetetlen vagy küzdeni kell érte?

Természetesen nem omlott egy világ össze bennem, túl fogom élni, de kíváncsi lennék a férfiak veleményére,hogy ez miért lehetett?

2022. dec. 3. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most akkor találkoztatok végül, vagy csak terveztétek?
2022. dec. 3. 15:16
 2/12 A kérdező kommentje:
3 hét múlva lenne esedékes, de ha nem tudom leegyeztetni vele a részleteket akkor nem fogunk tudni mert munka ügyben megyek ki és kötöttek lesznek a napjaim.
2022. dec. 3. 15:18
 3/12 Hans Pötterman ***** válasza:

Ez nem erről szól nálatok sajnos. Jó időtöltés voltál, meg elvolt veled,de soha nem voltál igazán az áhított nő számára. Viselkedése teljesen bebizonyította,ha nem így lenne alig várná a találkozót, meg aztán a következőt.

Én évekig hasonló viszonyban voltam az asszonnyal mint ti, és alig vártuk a találkozót, nagyon izgatottan vártuk, és a folytatást úgyszintén. Ha ellenkező reakciót vált ki az hogy végre beteljesülhet valami...na az baj. 4 éve együtt.

25F

2022. dec. 3. 15:23
 4/12 A kérdező kommentje:
De az első reakció ez volt, alig akarta elhinni, hogy tényleg én is akarom. Elkezdte tervezni a napunkat, hogy majd ő elintéz mindent, csak mondjam meg melyik nap tudok felszabadulni. Aztán mintha elvágták volna.
2022. dec. 3. 15:28
 5/12 Hans Pötterman ***** válasza:
Teljesen mindegy, lényegen nem változtat sajnos.
2022. dec. 3. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Lányként ebből nekem két dolog jött le.

Az első, hogy megijedt és ez a jobbik eset.

A második, hogy játszott veled és csak képeket/videókat akart... ez a rosszabik.

Őszinte részvétem, ha az utóbbiról volt szó :(

2022. dec. 3. 15:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez egy ilyen dolog, nem kell sajnálni miatta. Az én döntésem volt, hogy megmutatom magam, mint ahogy az ő döntése volt, hogy megmutatja magát. Ilyenkor az ember számol vele, hogy csak erről szól. Inkább az a szomorú, ha valaki egy ilyenbe többet lát bele ennél.
2022. dec. 3. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne magyarázz ebbe bele semmit. Nem akar tőled abszolúte semmit.
2022. dec. 3. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Konkrétumot tudok erre írni.

Lány 22, én 47. Másfél év chat, ebből jó fel intenzíven. Közben egy kis csavarral kombinálva.

Egészen addig még nem fordult másfelé a történet, bármikor hajlandó lettem volna találkozóra, és az írtakat maradéktalanul megtenni. Ebben semmi kétségem a mai napig. Viszont történt, ami, és teljesen másként látom a témát. Ettől eltekintve nem zárom ki, hogy megtenném, ha adódna rá alkalom, de nem érzem amit az elején éreztem.

2022. dec. 3. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Élőben nem akar tőled semmit, hidd el 🙂

Amikor kanos, akkor keres, és van néhány jó pillanatotok online, de miután "ellőtte magát", utána kitisztul a feje és rájön, hogy amúgy nem éred meg az energiát. Sorry, de ez van 😐

2022. dec. 3. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!