Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erős benned a késztetés, hogy miután beleélveztél a csajod puncijába, orálisan kényeztesd?
Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 21:42
A kérdező szavazást indított:
Hülye vagy, ki nem nyalnám a spermás pináját.
Volt már rá példa, de a csaj kérésére, magamtól nem vonz ez.
Volt már rá példa, saját indíttatásból akartam csinálni.
Gyakran csinálom, a csajom jobban élvezi, mint én.
Gyakran csinálom, én jobban élvezem, mint a csajom.
Gyakran csinálom, egyformán fontos ez mindkettőnknek.
Nő vagyok, nem tetszene ha a pasi így akarna kinyalni.
Nő vagyok, tetszene ha a pasi így akarna kinyalni.
Karalábé.
37 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én egyszer más után csináltam.. az melyik kategória? :D
2/8 anonim válasza:
Semennyire :D az egy dolog hogy élvezés után szétkened (ha testre megy), vagy belenyúlhatsz véletlenül, de azé' kóstolgatni nem akarom.
3/8 anonim válasza:
Ha csak én mentem el, akkor teljesen természetes, hogy kinyalom. Első nyaláls után már tiszta a puncija. Vond annyira a punci, hogy ne zavarjon a töltelék.
Tehát a kielégítésére erős a késztetésem.
5/8 anonim válasza:
Gyakran csinálom, egyformán fontos ez mindkettőnknek.
Megjegyzés, hogy azt is imádjuk, ha a szájába élvezek és utánna a spermámmal smárolunk hosszan, szenvedélyesen.😋
44F
6/8 anonim válasza:
Bennem arra nagy a késztetés, hogy őt is eljuttassam a gyönyör birodalmába :D Szóval, ha megtörténik, hogy előbb én sülök el, és ő még nincs készen, akkor simán kinyalom őt így is :)
7/8 anonim válasza:
Ezek szerint csak én vagyok úgy, hogy először csinálom az orális kényeztetést (illetve csináljuk egymásnak) és utána jön a "normál" szex?
8/8 anonim válasza:
20 + év házasság után popsiszex után kinyalom a seggét is,ha úgy be vagyunk indulva.Nemhogy az édes kis pináját.Mindkettőnket beindít újra.Vagy csak egyszerűen a számra ül és belenyomja a kis buborékokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!