Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a "késztetés"? Hogy lehetne elkerülni vagy akármi? (L)
Pettingelésnél... Mikor a csiklómmal játszadozik akár 👅-közben, vagy csak ujjal, mikor már annyira izgalomba jövök (talán túlságosan), hogy érzem az ingert, hogy jönne valami ki, de egyre jobban csak olyan leírhatatlan (gondolom jópáraknak ismerős lehet) érzés fog el..lehet fájdalom, de nemhiszem, hogy arra késztet, eltoljam magam tőle, s ne hagyjam tovább neki csinálni, bármennyire is szeretném, hogy folytassa. Ugye mikor túl érzékennyé válik a csikló körül...nemigen bírom tovább. És mindig megtörténik, nem tudom megállítani magam, hogy ne távolodjak el tőle. És kezd rossz érzés lenni, márcsak a párom miatt is. Neki sem lehet a legjobb dolog, persze megérti, de akkor is...
Ez csak rajtam múlik, hogy mennyire bírom ki, vaagy esetleg lehetne valamit "máshogy" csinálni? Mitől lehet ez? Másnál is volt már hasonló?
Elég gyakori jelenség. Annyira túl jó, hogy már szinte elviselhetetlen.
Nem tudsz vele mit csinálni.
nekem ugyanez, masztinál is, párommal is. dolgozunk rajta
ezért is vágyom egyszer kikötözősre, hogy végigcsinálhassa
Két dolog lehetséges.
a) A pasidnak ütemet kellene váltania, óvatosabban, másképpen csinálni, jobban figyelnie.
b) Tudat alatti komplexus, gát blokkol. Engedd el magad baby és hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!