Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire van rendben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire van rendben?

Figyelt kérdés

10 évet éltem egyedul a válásom utan, es nem akartam mar senki fiával összeköltözni, nehez válás volt, rossz embertől.

Megismertem egy pasit, aki sokat zavart, jart a nyakamra, de mostanra megszoktam es mar pihentetőbb az alvás vele...

Nem tudok mar jól aludni nélküle

Ez szerintem mar függés.

Nem jó.

2022. dec. 1. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
ez nem függés, ilyen a normális szerelem
2022. dec. 1. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerelem... 🤭

Ki beszélt itt szerelemről 1-es? Szerintem azt sem tudod mi az. Remélem hamarosan ráérzel 😉

2022. dec. 2. 05:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld kezelni.. Az én párom is így van, távkapcsolatban vagyunk engem nem zavar hogy bújik nagyon még alváskor is csak sajnos három éve hülye módon lett vége egy hosszú kapcsolatomnak utána normális kapcsolatra nem sikerült szerttennem és jöttek a lezárások sok egyedüllét és költözködés és akkor vágytam volna egy nő közelségére és nem csupán szexuálisan de "ki kellett tartani" és úgy néz ki picit hozzászoktam ahhoz hogy egyedül vagyok.
2022. dec. 2. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!