Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, rendben van ha egy 20-on éves férfi szőrteleníti a fenekét?
Figyelt kérdés
Vagy ez alap ugyanúgy mint elöl is?2022. okt. 9. 16:40
1/10 anonim válasza:
Igen én azt szeretem ha csupi a fiú.
2/10 anonim válasza:
Én is szoktam, ne aggódj, nem gáz, sokaknak bejön (full hetero vagyok).
3/10 anonim válasza:
Baratomnak is ilyen, nincs vele bajom
L
5/10 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Nem látom, nem szoktam nézegetni. A pénisze +herék viszont legyen rendbentartva, nem vagyok tarzan az őserdőbe…
6/10 A kérdező kommentje:
akik 1-et lepontozták miért pontozták le?
2022. okt. 9. 18:01
7/10 anonim válasza:
Marmint a farpofak kozott? Nem szoktam nezegetni, ugyhogy tok mindegy...
Ha pedig magan a farpofak tetejen szortelenit kb az is mindegy, de szerintem cuki ha van szor rajta:)
27N
8/10 anonim válasza:
Igen, rendben van, ez az intim szőrtelenítéshez tartozik. Nekem a csupaszra szőrtelenített pasik jönnek be.
35N
9/10 anonim válasza:
Sokat bringazok farmerban, rövidnadragban stb, gyenge a szőrzetem, nekem magától is kikopik.
10/10 anonim válasza:
Én szeretem ha egy férfinek szőrös a feneke
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!