Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti benne lennétek 3-asba vagy 4-esbe a barátotokkal? Hogyan kérdezzek rá erre úgy, hogy nehogy buzulásra gondoljon?
Legjobb barátom, kiskorunk óta ismerjük egymást, aludtunk kicsiként is egy szobában, most nemrég is autóban amíg vezettem elaludt ott mellettem tehát ilyen szempontból bizalom van meg egy efféle közelség belefér.
Na most nekem az jutott eszembe nem is a szexuális része miatt hanem simán csak azért mert talán ezzel még közelebb kerüljünk egymáshoz, hogy szeretnék csinálni vele egy hármast valami lánnyal vagy akár úgy hogy mi ketten plusz két lány.
Előszőr is hogyan tudnék erre úgy rákérdezni nála, hogy érdekelne e hogy semmi rosszat ne gondoljon.
Másrészt ha esetleg meg is csinálnánk ezt hogyan csináljuk úgy, hogy ne legyen benne semmi buzulás.
Egyáltalán ti mit reagálnátok rá, ha a barátotok ilyet szeretne csinálni veletek?
Én 23 vagyok, Ő 22, nyilván még semmi hasonlóban sem volt részünk viszont én úgy látom, hogy ha ennyire beengednénk egymást az intim szféránkba akkor ezzel szorosabbra fűzhetnénk a barátságunk.
Szerintetek van ennek bármi értelme? Gondolna szerintetek bármi rosszat ha ezt megkérdezném tőle?
Csak ez volt buz is: "nem annyira az érdekel milyen lánnyal csináljuk majd hanem a barátom fog érdekelni és Őt fogom figyelni"
Amúgy maga a dologgal nincs baj. Az átölelős része mindenkinél más. Én a nővéreimet megölelem, de nem érzek semmi jaj de jó érzést.
Neked vannak amúgy testvéreid amihez tudod ezt hasonlítani? Mert ha egyke gyerek voltál akkor lehet picit túlzásba viszed ezt a dolgot. De mint mondtam ez minden embernél más. Szóval nincs benne semmi rossz. ^^
Nem ártana tényleg kiszemelni előtte egy csajt aki valószínű, hogy benne lenne a dologba.
Igen!
Benne lennék. Én és 2-3 csaj. Más opció már simán homárság
Te egyértelműen meleg vagy aki szerelmes a barátjába.
Egy baratság nem attól fog szintet lépni, hogy együtt dugtok meg egy csajt.
Ekkora ökörséget már megint...
Most már én is kezdek egyre jobban kételkedni ebben az ötletben mert túl nagy kockázat ha rosszul sül el, elvégre most tökéletesen megvagyunk kár ezt elrontani.
Csak én úgy voltam vele, hogy még ennél is közelebb akarok hozzá kerülni és hogy hátha ez egy olyan határvonal lenne amit senki mással soha nem fog átlépni csak velem és éppen emiatt lenne talán különleges legalábbis semelyik más barátjával meglévő kötelékhez nem hasonlítható.
Mindenféle rossz szándék nélkül írom, hogy ez nekem nagyon erőltetettnek tűnik, én számomra egy ilyen szitu nagyon kellemetlen lenne, elég élénk a fantáziám, de a legjobb barátomat még gondolatban sem akarom elképzelni ahogy szexel a feleségével, illetve nem olyan rossz nő a felesége, de még erőltetve sem tudok semmi szexuálisra gondolni velük kapcsolatban, nem hogy még együtt dugni egy nőt - eltekintve attól hogy felesége van.
"még ennél is közelebb akarok hozzá kerülni"
ezt érzem erőltetettnek, egy ilyen akcióval tényleg közel lehet kerülni hozzá, főleg ha egyszerre dugjátok a csajt.
Szerintem kezdésként érdemes lenne csak simán felhozni ezt a témát, valahogy szóbahozni az ilyen többes szexeket stb, semmi személyesség nélkül.
Ebből már lehet leszűrhető, hogy akár teljesen visszataszító számára a két pasi dug egy csajt felállás.
Mostanra sikerult szoba kerulnie a temanak es igy vegulis nem rakerdeztem hanem kicsit elpoenkodva de felvetettem a dolgot. Azt mondta szigoruan tobb no felallasban de amugy benne lenne a dologban sot.
Ami erdekes hogy viszont kozben pl egyszer mutatott olyan videokat a telojan ahol o dug meg szopat csajokat szorakozohely mosdojaban es hat nyilvan lattam igy mindent a csajbol meg belole is tehat e teren meg nem szegyenlos.
Illetve belolem se valtott ki semmit inkabb kicsit kellemetlenul ereztem magam szoval az biztosan megerosodott hogy nem vagyok belebuzulva viszont egyben nagyon jo erzes is volt az hogy ennyire beengedett az intim szferajaba hogy lenyegeben ha videon is de igy megmutatta magat. Tulajdonkeppen erre vagytam csak mert ez azt jelenti hogy akkor igazan kozel allunk egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!