Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti benne lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti benne lennétek 3-asba vagy 4-esbe a barátotokkal? Hogyan kérdezzek rá erre úgy, hogy nehogy buzulásra gondoljon?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom, kiskorunk óta ismerjük egymást, aludtunk kicsiként is egy szobában, most nemrég is autóban amíg vezettem elaludt ott mellettem tehát ilyen szempontból bizalom van meg egy efféle közelség belefér.

Na most nekem az jutott eszembe nem is a szexuális része miatt hanem simán csak azért mert talán ezzel még közelebb kerüljünk egymáshoz, hogy szeretnék csinálni vele egy hármast valami lánnyal vagy akár úgy hogy mi ketten plusz két lány.

Előszőr is hogyan tudnék erre úgy rákérdezni nála, hogy érdekelne e hogy semmi rosszat ne gondoljon.

Másrészt ha esetleg meg is csinálnánk ezt hogyan csináljuk úgy, hogy ne legyen benne semmi buzulás.

Egyáltalán ti mit reagálnátok rá, ha a barátotok ilyet szeretne csinálni veletek?

Én 23 vagyok, Ő 22, nyilván még semmi hasonlóban sem volt részünk viszont én úgy látom, hogy ha ennyire beengednénk egymást az intim szféránkba akkor ezzel szorosabbra fűzhetnénk a barátságunk.

Szerintetek van ennek bármi értelme? Gondolna szerintetek bármi rosszat ha ezt megkérdezném tőle?

2022. nov. 30. 18:13
1 2
 1/18 Lazy Lover ***** válasza:
100%
igen egyenesen nyíltan kérdezz rá hogy lenne kedve egy csoportos sexhez
2022. nov. 30. 18:18
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
100%
Csà, megdugjuk ketten a nődet?
2022. nov. 30. 18:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó kérdés. Akivel gyerekkorom óta vagyok az olyan mint a testvérem akit nem szeretnék pucéron látni ha nem muszáj. Könnyebben mennék bele egy idegennek a hármasba mint egy jó baráttal. Viszont ha sikerül elengedni magatokat és átgondolni az egészet akkor szerintem benne lehet a haverod.

Tényleg annyi a lényeg, hogy egyenesen kérdez rá. Nem szabad nagyon terelni a szót mert úgy kellemetlen lehet. Nem e akar veled együtt megbaszni valakit/valakiket.

2022. nov. 30. 18:28
 4/18 A kérdező kommentje:

Azért szeretném mert ez egy olyan dolog amit valószínűleg senki mással nem élt még át és nem is fog.

Tehát én leszek neki az egyedüli és Ő is nekem, akit ilyen helyzetben látott. Ez az élmény pedig olyan lesz köztünk ami senki mással nincs meg neki.

Szerintem ez elég különleges lenne ahhoz, hogy olyan szintet lépjen a köztünk lévő kötelék ami senki mással csak velem lesz meg neki. Persze ha jól sikerül.

2022. nov. 30. 18:39
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem feltétlen ül jó... Én voltam egy gyerekkori barátommal véletlenül így, egy ismeretlen lány vitt fel magához minket, és egymás után elintéztük, nem is volt ez téma a barátommal köztünk, de pár évre rá volt egy szeretőm és egyszer iszogattunk hármasban felmentünk a csajhoz és a barátom nagyon rányomult, én nem szóltam közbe de a csaj nem akarta és elküldte és utána nekem morgott, mondjuk a barátom sem volt független ez nem is érdekelt de előtte utalhatott volna rá hogy akar a csajtól valamit, sőt ha visszagondolok volt hogy le is szólta hogy picit "elefánt" a csaj... Alakaítsatok valami hasonló helyzetet de ne erőltesd rá a dolgot.
2022. nov. 30. 18:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Így kezdtem a többes "pályafutásomat" - mármint haverokkal. Nem az a kérdés, hogy benne lenne-e hanem hogy ki a lány. Szóval a kérdés megfelelően feltéve: ismerem xy-ont megbeszélTEM vele hogy kipróbálná a 3-ast, volna kedved hozzá? (nem véletlenül a múlt idő - azaz előbb van meg a partnert és csak utána keresel "beszállót")
2022. nov. 30. 18:47
 7/18 A kérdező kommentje:

Én azt tervezném hogy együtt elhívunk egy idegen lányt nyíltan közölve vele, hogy egy éjszakára keresünk hármasra mi ketten aztán valaki csak benne lesz.

Mindegy ki a lány legalábbis nekem mert nem annyira az érdekel milyen lánnyal csináljuk majd hanem a barátom fog érdekelni és Őt fogom figyelni, hogy neki jó legyen, jól érezze magát közben és egy közös élmény legyen.

Csúnyán hangzik de mondhatni a lány csak eszköz lesz ebben a helyzetben, de ezt szerintem azért négyszemközt majd a lánnyal is közlöm, hogy mit szeretnék és hogy ezt ő is tartsa szem előtt.

2022. nov. 30. 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez így már hülyeség. Egy jó csajt kell keresnetek akit mind a ketten jól megakartok döngetni. Ez így, hogy tök mindegy ki a csaj úgyis a barátodat akarod figyelni nagyon gay. Tuti nem mennék bele a haverommal ha tudom, hogy közben engem akarna nézni meg amúgy leszarja a hármast.
2022. nov. 30. 19:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, Te szerintem szerelmes vagy a barátodba…

A csaj nem is érdekel.

A barátodat akarod nézni közben…

Nem meleg pasik azért mennek bele általában a 2F/1N felállásba, mert a nőt akarják nézni közben.

2022. nov. 30. 19:14
 10/18 A kérdező kommentje:

Annyit értettem ez alatt, hogy nem a lányról szól ez a dolog hogy most nekem vele milyen lesz mert ha ez erdekelne akkor keresek csak magamnak.

Az a fontos, hogy a barátommal éljem ezt át és szerezzek neki egy jó élményt amiben közelebb kerülhetek hozzá mint akármelyik másik barátja. Legyen valami köztünk ami csak velem lesz meg neki.

Én úgy vagyok vele és azért is merem ezt bátran felvetni mert egyikünk sem bizonytalan a nemi identitásába innentől kezdve pedig nincs mitől tartanom szerintem.

Pl mi volt hogy nem kezet fogtunk hanem átöleltem mikor találkoztunk és k*rvára jól esett Őt átölelni mert szeretem nagyon, mintha a testvérem lenne.

Na most ebben semmi b*zisat nem látok, aki ezen aggódik na azok nem heterók.

2022. nov. 30. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!