Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban, ha amúgy kielégítő fizikailag,de a
mennyiség kevés és elhanyagolnak,"félremennétek"? Vagy
elviselnétek,hogy jó,de kevés és csak akkor találkoztok
ha az egyik fél akarja?
Nem kell hűségesnek lenni egy szexkapcsolatban.
A kötődésre és lelki dolgokra az igazi kapcsolat van.
Ha nem jó akkor keress másikat
2022. nov. 29. 17:52
Egy szex kapcsolatot is lehet korrektül csinálni. Akár korrektebbül, mint egy házasságot…
Ha kevés, akkor több út van. Jelzed ezt a másik felé és akar lehet arról is beszélni, hogy még egy partnert választ a másik fél.
Önmagában kevés olyan kapcsolati forma van, ahol semmilyen érzelem nem jelenik meg. Ez nem is elvárható, hiszen nem gépek vagyunk. Egy rendszeres szexpartnerhez is kialakulhat kötődés.
2022. nov. 29. 21:03
Szexkapcsolatban hogy lehet félremenni? :D Eleve nincsenek kötve a felek.
Másrészt, ha jó, akkor élvezem akkor is, ha kevés van, ha meg nem kielégítő, akkor nem fogom erőltetni a találkozásokat.
2022. nov. 30. 10:11
Egy két normális kommentet olvastam csak....
Kérdező! Nem kell elhinni a leblamáló kommenteket és adni rá. Nekem van egy másfél éve tartó szexkapcsolatom,vannak benne bizonyos érzelmek mert nem vagyunk asztalok vagy székek hanem emberek akik kölcsönösen tisztelik egymást. Sokkal jobban mint amikor házasságban éltünk. A kérdésedre válaszolva beszélj vele,jelezd neki hogy mi lenne az igényed és hogy milyen megoldást tudnátok találni. Az én szexpartnerem is ritkán ér rá de én inkább megvárom,nem megyek másfele.
2022. dec. 18. 17:39
14 a szexpartnered bizony félre megy, de ezt te sosem fogod megtudni, és a jelek szerint te be is nyelted a dumáját. Éveid mennek el a semmire. De nyugodtan áltasd magad 😁
2022. dec. 18. 18:12
Köszi az okoskodásodat te biztosan jobban ismered nálam. Azért mert te bunkó vagy, vagy bunkókkal találkozgatsz még nem jelenti azt hogy más is az. Egyébként meg ha van is neki más rám nem tartozik attól köztünk minden rendben van és ez a lényeg. Mérlegelés,Elfogadás...ha hallottál már ilyesmiről.Én nem negyek férre a kérdés ez volt erre adtam választ. És nekem ő nem ad be dumákat mert nem tapló,de te nem ismered szóval nem is igazán érdekel a véleményed. Sajnálom hogy neked csak ilyen tapasztalataid vannak.
2022. dec. 18. 18:39
Édesem ez nem bunkóság hanem a realitás! Normális kapcsolatra nem kellesz neki, dugasra tart csak! De látom téged sikerült totál hülyére vennie. 🤣
2022. dec. 18. 19:02
És ezt mind leszűrted pár mondatból... gratulálok. Nem tudsz rólunk semmmit. Azt sem hogy konkrétan mi van köztünk vagy hogy akar e mást is vagy nem . Tipikusan az az ember vagy akire kár lenne pazarolni az időt hogy leírjak mindent hogy kicsit más szemszögből is tapasztalatokat gyűlyts etéren. Pedig érdemes lenne. Értem én hogy neked csak ilyen személyes tapasztalataid vannak és elfogadom. Nekem más tapasztalaim vannak a szexkapcsolatról,nem kell mindig a megrőgződéseidhez ragaszkodni mert minden ember más,és minden ilyen vagy ehhez hasonló kapcsolat is más. Kellemes ünnepeket kívánok!
2022. dec. 18. 19:15
A kérdés témája a szexkapcsolat, tehát te ebben vagy. Feltűnően sokat magyarázkodsz! Szexkapcsolat az csak szex és annyi. Ettől még ha a másik gerinctelen, lehet hogy kedves lesz veled, törődest mutat bla bla bla, amivel simán beleringathat abba ami téged is sikerült neki. Abban meg biztos lehetsz, hogy szexnél többre sosem figsz kelleni neki, és a kedveskedés stb is simán manipuláció. Nálad célt ért. Melletted nezeget masokat is, és majd ha talál valakit akit a szexnél alkalmasabb dolgokra is méltat, akkor téged szépen lepattint, hiszen ez csak szex kapcsolat. Neked is boldog karácsonyt!
2022. dec. 18. 19:57
Kapcsolódó kérdések: