Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszakai magömléskor mekkora mennyiség távozhat?minden vagy marad is?
A kérdés miértje az, hogy napok óta edgingelek (maszturbálok de nem élvezek el a végén) feszegetem a határokat, ma éjjel viszont arra ébredtem, hogy elàzott a nadràgom, egy kb 8-10cm átmérőjű folt volt, fekete naci, de nem lett sem fehér sem semmi, nedves volt de alig látható, megszàradva nem làtszik, ennek a jelentős része előváladék és kevés sperma?
Párom kérte, hogy tartsak ki hétvégèig, szeretne szájjal kielégíteni, félek most kevés maradt.?
#4 vagyok
Vagy inkább úgy mondom hogy nem minden esetben ürül az egész. Én pl nedves álom után közvetlenül még ki tudtam verni és jött sperma rendesen
3#
Akkor hol a sűrű sperma..???
Ez nem igaz:D
Én még maszturbálásnál is tudtam olyat csinálni hogy csak nagyon kevés vagy csak egy része jöjjön ki.
+ Mint mondtam nedves álom esetén is tudtam maszturbálni utánna úgy hogy legyen orgazmusom
Maszturbálásnál, és éjszakai magömlésnél is csak egy része távozik a cuccnak.
Nekem éjszakai magömlésnél sűrű fehér szokott jönni. De ezt csak akkor látom ha időben felébredek rá. Ha később akkor inkább csak azt hogy nedves a boxerem vagy a paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!