Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nekem hetero férfiként nincs meg ez az érzés?
Ritka és teljesen normális. Hisz nem vagyunk egyformák.
Sok boldogságot a barátnőddel! Ritka kincset fogott ki.
Valszeg homokos vagy.
Az első kettő után meg a kutya nem fordul meg.
Ezért szeretnék, hogy akkor más után se.
#1 nem minden pasi ösztönlény, sőt, nagy részük sokkal több akaraterővel rendelkezik, mint a nők. Mert elég sok olyan férfi létezik, akinek felesége van, akit nagyon szeret, ezért mikor meglát egy jó csajt az utcán és megdugná, egyszerűen nem teszi meg. Puszta szeretetből és emberségből.
Mivel a nőkben nincsenek ilyen késztetések, nem is csoda, hogy ellen tudunk állni. Annak könnyű, ami nincs xd.
Szóval ez hatalmas túlzás, amit leírtál. Az hogy a kérdezőben nincs meg ez az ösztön, számomra semleges, nem hátrány, de nem is előny.
Kaitlyn Furdaboys, professional pick me
8
Dehát ez az alap, hogy nem fekszem le mással. Ez nem nagyvonalúság, amit puszta szeretetből teszek. Nekem is az az érdekem, hogy ne tegyem meg, ha szeretem, tisztelem a másikat, és sokáig együtt akarok maradni vele.
Ne haragudj, de olyan, mintha azt írtad volna, hogy a nőknek örülniük kellene, ha nem csalja meg őket a férfi, mert az lenne a természetes, ha csalna, nem pedig az, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!