Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pali ennyire szexéhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pali ennyire szexéhes?

Figyelt kérdés

Jómagam is 27 éves, egészséges, hetero férfi vagyok, és pont ezért nem értem meg magam, mert egyszerűen nem tudok olyan lenni mint a férfi társaim.

Bárkivel beszélek találkozok, teljesen mindegy, hogy ismerős/ ismeretlen (igen néha idegenek, vagy akiket alig ismerek),mindenkinél a b*szás körül forog a világ. Így megb*szná úgy megb*szná, megsz*ptatta, napi ötször k*rta meg, k*vák így-úgy amúgy, szóval állandóan csak a szex, meg a f*szuk a téma. Az interneten is, a zenékben, filmekben mindenhol visszaköszön a férfiak perverzitása.Én meg csak értetlenül nézek, mint hal a szatyorban és nem értek senkit.

Nyilván én is emberből vagyok, tehát szoktam maszturbálni illetve szexelni, de nem minden nap és nem gondolkozom állandóan ilyeneken. Velem lenne a probléma (pl alacsony tesztoszteron szintre is gondoltam) vagy csak ilyen vagyok és fogadjam el? Más is van ezzel így? Előre is köszi a válaszokat. :)

2022. nov. 28. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Kisebb a libidód. Nem vagyunk egyformák.
2022. nov. 28. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Én egy elég perverz férfi vagyok, és még így 50 felett is néhány percenként beugrik valami erotikus gondolat, de se idegenekkel, se ismerősökkel nem szoktam erről témázni.
2022. nov. 28. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Nincs semmi gond a kérdező libidójával. A világ lett túlszexualizált, és ez egy normális értékrendű embernek már visszataszító.
2022. nov. 28. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem csak a mai világ, 3-as. Az idősebb, 50+ korosztályban legalább annyi, ha nem több aberrált van, mint a 20-40 közöttiben...
2022. nov. 28. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Te vagy akkor a 100 milliobol az 1 aki nem olyan mint amit leirtal. A ferfiak osztonlenyek
2022. nov. 28. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nem ösztönlények! Bizonyos szellemi szint alattiak viszont azok.
2022. nov. 28. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
De, azok. Olvasgass egy kis evolucios tananyagot es nezz korbe hogy csak a dugas korul forog az eletetek.
2022. nov. 28. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem mind azok, hanem ahogy mondtam csak bizonyos szellemi szint alattiak rekedtek meg az ösztönlény szintjén. A kérdező sem az, meg rajta kívül sok férfi nem az. Ne általánosíts!
2022. nov. 28. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 Borzasztó rossz tapasztalataid vannak a férfiakról. Otthon is azt láttad, hogy apukád vagy a családod férfitagjai ösztönlények? Próbáld meg kicsit jobban megválogatni a társaságodat.
2022. nov. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!