Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire szexéhesek a türkmén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szexéhesek a türkmén lányok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 18. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Állítólag jobban mint a kirgiz nők, de nem annyira mint az üzbégek 😂 Szerinted hány olyan ember lesz a GyK-n, vagy egyáltalán Mo-n aki egyáltalán látott már élőben türkmén nőt, nemhogy még dugjon is vele.

Amúgy bro', sok nemzet lányához volt szerencsém, de nem a származástól, bőrszíntől, nációtól függött egyiknél sem hogy milyen volt az ágyban.

2022. okt. 18. 01:15
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Vallásos nőkről van szó?

Volt arról hír, hogy muszlim országból csajok kikerültek egy külföldi egyetemre és szinte mindenkivel lefeküdtek. Ez nem szexéhség, ez mind annak a következménye, hogy a fiatalok lelki és szexuális fejlődését elnyomták.

2022. okt. 18. 03:44
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Csak azért kérdeztem, hogy vallásos nőkről van-e szó, mert a kérdésben Türkemisztán szerepel, ami, ha jól tippelek muszlim ország.

De egyébként nincs jelentősége. Még ha igazam is van az országot illetően ott is van többféle jellemű, gondolkodású nő.

A vallásos nők között is vannak konzervatívak, akik házasság előtt nem élnek nemi életet, meg olyasmik is, akikről a #2-es kommentben írtam, (bár azok talán nem is hittek a vallásukban), meg ki tudja, milyenek vannak.

A lényeg az, hogy nem mindenki egyforma.

#2 voltam.

2022. okt. 18. 03:59
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

"Volt arról hír, hogy muszlim országból csajok kikerültek egy külföldi egyetemre és szinte mindenkivel lefeküdtek. Ez nem szexéhség, ez mind annak a következménye, hogy a fiatalok lelki és szexuális fejlődését elnyomták."

hát én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, már amennyire dolgom volt mélyen vallásos lánnyal

ha 20 évig olyan közegben éltél, hogy elkárhozol, ha akár csak magadhoz nyúlsz

akkor hiába szabadulsz ki belőle, nem lesz varázsütésre felszabadult és örömteli szexuális életed, hanem még hosszú-hosszú ideig küzdeni fogsz a gátlásokkal, kétségekkel, bűntudattal

2022. okt. 18. 04:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2022. okt. 18. 05:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Az arab nők is ugyan olyanok mint a többi nő. Az ilyen drága fehérnemű boltok mint pl Victoria's Secret vagy a Bluebella stb hatalmas forgalmat bonyolítanak le az Öböl menti országokban. Dubai, Kuwait stb. És nem ám a visszafogott modellek mennek. Minden. Tanga, csipke, comfix szatén cuccok. Utcán hordják a hidzsábot, alatta meg ott egy méregdrága nagyon szexi fehérnemű.
2022. okt. 18. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!