Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,Nők! Volt, hogy a pasi "váratlanul" nagyot élvezett, és olyan lett minden? 🤔
Egyszer barátnőm szülei még nem voltak otthon és náluk csináltuk a nappaliban, a kanapén. Hátulról oldalt fekve keféltem mikor éreztem hogy mindjárt elélvezek.
Gyorsan kivettem és hasára akartam engedni, de nem túl jól sikerült a célzás és hatalmas adagot spricceltem, aminek kb.fele a kanapé szövetén meg a szőnyegen kötött ki. Csajom nem tudta hogy örüljön vagy sírjon. Nem volt könnyű eltüntetnünk a nyomokat. 😅
Mi pont úgy jártunk, hogy aktus végén voltunk már és puncimra akartam, hogy élvezzen de végül telibe ment a drága combfixre is amit nem régen vettünk. Jó nem sajnáltam mert kárpótolt az érzés amit láttam aztán ne egy ruhadarabon múljon a történet :)
Azóta pedig a párom sűrűbben élvez a lábaimra mert az is tetszik neki.
Huu, combfixre? 😮 Nem lehetett semmi a szitu. Bár, izgalmasan hangzik...
Köszönöm a választ! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!