Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,Nők! Volt, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,Nők! Volt, hogy a pasi "váratlanul" nagyot élvezett, és olyan lett minden? 🤔

Figyelt kérdés
Létezhet ilyen? Bár, gondolom igen.

2022. nov. 28. 12:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%

Nem mértem, de tök átlagos. 14cm körül +- egy-két centi.

2022. dec. 23. 19:08
 22/37 anonim ***** válasza:
91%
Volt, nem is egyszer.....
2023. jan. 17. 12:27
 23/37 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer sátras bulin annyira felizgattuk egymást egy csajjal, hogy mikor egymásnak estünk és mikor a durranás előtt kihúztam nem bírtam a kezem elé rakni (hátulról kutyában) és ellőttem a sötét sátorba valahova! :-)

Hiába kerestük nem lettek meg a fiúk! :-D

2023. febr. 6. 14:26
 24/37 anonim válasza:
92%
Igen persze. Viszont a szemembe ment 🤣
2023. febr. 6. 16:00
 25/37 anonim ***** válasza:
90%
Volt persze
2023. febr. 6. 18:26
 26/37 anonim ***** válasza:
42%
Pasikent mondom, volt hogy nagyot élveztem. Régóta nem volt semmi. Akkor szájjal és kézzel csinálta a csaj hosszasan, éreztem szetrobbanok de nagyon joooo volt. Amikor már élveztem volna erősen megszoritotta és még izgatta, szoptaverte. Akkor már nem tudtam mi van annyira vártam hogy durran. A nő célzott és elengedte. Az egész az arcomra, számba ment. Nagy volt.😀😀
2023. febr. 6. 20:19
 27/37 anonim ***** válasza:
95%
Nekem egyszer a csaj szájába ment extra sok. Mindig lenyelte, de azt, ott, akkor nem tudta, rohant kiköpni a fürdőszobába.
2023. febr. 6. 23:22
 28/37 sanya967 ***** válasza:
90%
Az én exbarátnőm folyton fenékbe akarta :) már nekem volt sok
2023. febr. 7. 15:31
 29/37 Aladdin21 ***** válasza:
82%
Egyszer szabadban szexeltem egy lánnyal, és lovagolt és mikor elmentem szóltam neki, mert ugye nem akartunk gyereket :) Hát csak kihúztam és oldalra spricceltem, de a csajszi tök tetszett és elég nagyra sikerült és úgy ellőttem, hogy nem lett meg :D Csajszi nem htte el, hogy hova lett? :D Utána egyszer beszéltünk még és mondta, hogy máig nem hiszi el, hogy eltűnt :D :D :D
2023. febr. 24. 12:59
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
A barátommak mindig rengeteg jön szóval már nem lep meg csak nagyon kell ra figyelni hogy olyan helyen élvezzen ahol könnyen fel lehet takarítana mert még az elején sok probléma volt ebből😂
2023. máj. 9. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!