Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,Nők! Volt, hogy a pasi "váratlanul" nagyot élvezett, és olyan lett minden? 🤔
Igen, es konkretan ment a puncimba, puncimra, hasamra, cicimre, szamra :D
Mindenem olyan lett egy pillanat alatt.
Nagyon jo volt.
Minden pasim más volt mennyiség és erősség terén, de az egyik teljesen extrém volt minden másik pasihoz képest.
Még ha magához képest kevés jött az is több volt, mint másnál a maximum.
Vele az is más volt ha belém élvezett. De pl. azt sem mindig szerettem ha ő a számba élvez, mert egészu egyszerűen nem fért el és nem mindig tudtam elég gyorsan nyelni.
Vele mindig összekentünk mindent. Az ágynemű komplett cseréje, nem csak lepedőé majdhogynem mindennapi volt. De nekem is oda kellett készítenem valami törlőt, mert 3m-t nem bírtam megtenni a fürdőig anélkül, hogy ki nem csurgatnám a földre.
Persze ha meg sikerült nem számba, puncimba élveznie az külön műsor volt. Sokszor nem volt ilyen, de a hasamra élvezés az a hasam, mellem, arcom és még a hajam is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!