Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretné kipróbálni a barátnőm a pénisz ketrecet?
Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogyha nem szeretné, hogy maszturbáljak, illetve csak akkor próbálkozzak nála amikor ő is szeretné akkor próbáljuk ki. Rajtam van és amikor szeretne engem csak leveszi.2022. nov. 28. 07:32
11/17 anonim válasza:
Ez egy szimpla játék, nem értem mi a nagy felháborodás. Bezzeg ha a nő szereti hogy a popójára csapnak az nem gond.
12/17 anonim válasza:
Mivel a péniszek szabadnak születtek.
13/17 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
Az erényöv nem játék. Hatalmas bizalom kell hozzá. Hogyan akarnád, hogy rád tegye ha ezt sem tudjátok megbeszélni?
Beszélgessetek.
14/17 anonim válasza:
Nem mindenkinek jön be az ilyesmi
Van olyan lány aki kifejezetten erre izgúl, másnak tetszik van akit nem zavar és van akit nem izgat
15/17 anonim válasza:
Lehet, hogy ő inkább punciketrecet szeretne...
16/17 anonim válasza:
Kell azért hozzá egy kis domináns hajlam hogy ezt élvezze a nő.
Különben nem fogja érteni mi a jó benne.
Habár pl. egy teljesen átlagos vagy épp szub csajnak is számos előnye szármezik belőle ha félreteszi az előítéleteit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!