Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti találkoztatok már innen valakivel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 08:02
1/13 anonim válasza:
Egy sráccal igen, mert pénzt ajánlott :)
2/13 anonim válasza:
Megmondom val.
Barátnőmet és engem tréningezi (bdsm).
Lányok vagyunk mindketten. Köszönjük nem keresünk másik dominánst.
4/13 anonim válasza:
Igen. Megittunk egy kávét és beszélgettünk egy jót személyesen is.
5/13 anonim válasza:
Én is találkoznék innét normális értékrendet képvidelő lányokkal,hölgyekkel.Hogy mi az elképzelés? Az majd kettőnkön múlik,lehet kaland vagy flört is de lehet akár tartós komoly kapcsolat is. 40-es Veszprém megyei fiú vagyok 😊
7/13 anonim válasza:
Többször is. Mind csicska volt és fizettek hogy alázzam. Az egyiket verhettem is! 😉
8/13 anonim válasza:
Igen egy férfivel, de vele többször is! :) L
9/13 anonim válasza:
#7 szia, mennyibe kerül 1 darab alázás?
10/13 anonim válasza:
Igen, három férfivel. Ebből kettővel egyszer, a harmadikkal össze is jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!