Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már valakivel a netről ?
komolyabb és BDSM kapcsolat is volt netről
csak sima szexre meg rengeteg lehetőség, de az nekem kevés
F
Igen.
Támogatott találkozó volt pár. :)
(Mármint én fizettem, és nem nem rosszlanyok.hu, stb...)
F
Igen, ismerkedtem már a netről is. Csak úgy összehasonlításképpen, az egyik évben "nagyüzemi" csajozásba mentem át (én erkölcsi 0, de ez más kérdés). Naponta több órát lógtam a neten partnerek után kajtatva, mégis az élőben megismert partnerek vs. net aránya kb. 5:1-hez volt. Pedig élőben nem naponta mentem bulizni.
Szóval azt mondom nem lehetetlen, de ne várj csodát, akkor tudsz leginkább a neten csajozni ha élőben is megy. Előbb-utóbb úgyis eljön a pillanat amikor a net átfordul a valóságba és mindegy mit, hogyan beszéltél meg előtte, akkor és ott élőben kell állnod a sarat, lenyűgözni a partnered, elnyerni a bizalmát ahhoz hogy bármi is legyen.
Miért lenne gáz ismerekedni neten?
Az internet egy lehetőség, pontosabban a lehetőségeid kiterjesztése.
Csak az nem él vele aki nem akar...
A nők egy része persze az élőben leszólítás dolog híve, de azoknak is egy része meg nyafog, hogy miért szólítod le őket élőben... igen, ilyenek a nők. :D
Összes komoly barátnőm így ,,netről" van. Nem mert nem merném élőben leszólítani, egyszerűen bejelöltem Facebookon és elkezdtünk beszélgetni.
Ez lett belőle. A csajt nem láttam a városban soha, szóval alkalmam sem volt leszólítani, így viszont ez megoldódott.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!