Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda nőként vagy férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nőként vagy férfiként hogy törődtél bele, fogadtad el, hogy soha nem lesz olyan változatos, gazdag és intenzív szexuális életed, mint a szép, vonzó embertársaidnak?

Figyelt kérdés
Milyen egyéb területen próbálsz kompenzálni? Nem bánt, hogy minden erőfeszítés ellenére is csak a vigaszág marad és ebben az értelemben, mindig is kevesebb leszel az attraktív, szexi külsővel rendelkezőkkel szemben? Mert legyünk őszinték. Bármilyen magasztos életcél vezet, a kellő figyelmet, szerelmet, vágyat, érintéseket, orgazmusokat semmi sem pótolhatja.

2022. nov. 26. 16:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk átlagosnak a külsőmet, bár szerintem inkább alatta van. Sokat kellet elviselnem az elutasításokból, de őszintén szólva, a kitartás meg hozta gyümölcsét. Soha nem adtam fel, hogy szép, sőt átlagosnál szebb nővel szeretkezzek.

És itt jön a lényege a dolognak. A szeretkezés! Ameddig csak a dugás, mint cselekvés, és szükséglet szerepelt a gondolataim között, akadt egy-kettő jobbnak mondható barátnő, mikor viszont ráéreztem, a szex valódi lényegére, és máshogy közelítettem meg a témát a hölgyek körében is, nagyon felpezsdült a szexuális életem. Nem mondom, hogy sorban állnak, mert nem így van, de akit meg szeretnék kapni (nekem már egy alkalmas nem kell, csak tartós) az többé kevésbé meg is sikerül. Kit előbb, kit utóbb.

Azzal kell gazdálkodni amiben jó az ember. Ha éppen a természet poénkodott egy kicsit, más "értékkel" kell ékeskedni. Legnehezebb az, hogy elérjem a kíváncsiság szintjét, onnan én döntök, nem a nő.

2022. nov. 26. 16:42
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

11-es, ha igaz amit írsz, inkább átlag feletti lehetsz. egy átlag alatti férfinak semmilyen nője nincs, nemhogy szép. egy átlagosnak lehet pár barátnője, 1-1 jobb is becsúszhat véletlen.

a múltkor, végső elkeseredésemben megpróbáltam egy 40-45 körüli cigány asszonyt befűzni, még az is kiröhögött.

2022. nov. 26. 16:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az lemaradt, hogy magam is ronda férfi vagyok.
2022. nov. 26. 17:09
 14/25 anonim ***** válasza:
44%

#11 felpontoztalak, de bazz, nem az a helyzet, hogy az őáltala leírt pasinak "semmilyen nője nincs". Számomra az nem hihető, hogy "akit meg szeretnék kapni, az többé kevésbé meg is sikerül. Kit előbb, kit utóbb."

Az a férfi, aki azzal a nővel dug, akivel akar, az vagy a felső... nagyonszűkszázalék, vagy semmiféle ízlése nincs.

2022. nov. 26. 22:47
 15/25 Gábor19... ***** válasza:
Nekem az idő segített, 32évesen már inkább a szingliség előnyeit tartom szemelött.
2022. nov. 27. 10:06
 16/25 anonim ***** válasza:

14. Ez sem igaz. Nem mindenkinek kell a Chad, sőt, sok nőnek taszító ez a kategória. Inkább különleges embereket keresünk, nem tucat "soron gyártott" férfiakat.

Ez az igazság, mégha mai napig ti ezt nem tudjátok elfogadni. :)

2022. nov. 27. 12:43
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 gondolom azt te sem vitatod, hogy vannak, akiknek viszont igenis a Chad kell. És ha nem vagy Chad, akkor őket nem tudod megkapni, ergo nem kaphatsz meg minden nőt
2022. nov. 27. 12:47
 18/25 anonim ***** válasza:

17. Nő vagyok, köszi.

Az ismerőseim között egyik nőnek sem esete a Chad. Az értelmes nőknek nem is a Chad kell. Szerencse, hogy többen vagyunk.

2022. nov. 27. 13:01
 19/25 anonim ***** válasza:

#18 Te meg az ismerőseid nem vagytok "a nők", csak egy kis csoport, ma divatos szóval élve egy buborék. Az én ismerőseim között senki sem járna feltöltött szájú vagy műmellű nővel, de ebből nem következik, hogy nincs rájuk igény. Van rájuk igény, ahogy Chadekre is. Az "értelmes nők" kategória sem ti vagytok; az értelmes nőkből is sokféle van. Konkrétan ismerek olyan értelmes nőt, akinek a Chad-stílusú férfiak kellenek.

Amúgy nagyon komoly bizonytalanságra utal, hogy a saját és hasonvéleményű pajtásaid véleményét egyből az "értelmesnek" és a "többségnek" titulálod.

2022. nov. 27. 15:23
 20/25 anonim ***** válasza:

19. Kíváncsi lennék egyébként, hogy mennyire releváns az, amit írsz.

Hidd el, ha mindenkinek a Chadek kellenének, az emberek kihalnának. Az ilyen Chadeknek nem a családalapítás a fontos, csak az alkalmi affér.

Sokaknak erre viszont nincs igényük.

De ha gondolod, beszéljük meg privatban mivel nem szeretnék ide spammelni. Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalataidra.

2022. nov. 27. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!