Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztiztatok már közvetlenül jóga vagy meditáció után? Tényleg intenzívebb érzés?
Vagy esetleg (jóga) közben?
Írjatok nemet is, légyszi!
A "jóga" (ászanázás, prana jama)nagyon helyre teszi az test energetikáját. De a gyakorlás kimerítő. Közvetlenül utána lazítás kell, és jól is esik. Bele is alszik az ember.
De modnjuk a reggeli gyakorlás estére eléggé feldobj a poteciálját az embernek, és csak a gondolatok kontrollálásán múlik, hogy felfokozod e a libidódat... ha érted mire gondolok ;)
Egyébként nem ajánlott. Pontosabban pont a jóga gyakorlásának értelmével megy szembe, ha kisütöd a szabadon áramló, halmozódó életenergiát.
A jógához kapcsolódó egészségtudomány (ajurvéda) szerint az immunrendszer működését, teljesítményét meghatározó energia-valami (odzsasz) a reprodukciós szövetekből (sukra = pl. sperma) alakul.
Tehát egészségmegörzés szempontjából a masztizás elég káros.
Szerintem neked, 2. válaszoló csak félig van igazad, csak akkor, ha átlag magyar embernek mondod.
Ugyanakkor létezik ám magvesztés nélküli férfi orgazmus, amely éppen azért különleges, mert nem jár energiavesztéssel. Az, aki ennek már netán a gyakorlati mestere is, arra pl. nem igaz.
De persze tisztában vagyok azzal, hogy az emberek többsége még mindig rácsodálkozik arra, hogy ilyen egyáltalán létezik, nem hogy a mestere lenne, pedig mennyivel boldogabb és kiegyensúlyozottabb társadalom lehetne Magyarországon, sőt, az egész világon, ha olyan szintű evidencia lenne, mint az írás-olvasás képessége vagy az úszástudás.
A barátom elvégzett egy méregdrága tanfolyamot erről, azóta mérföldekkel jobb a nemi életünk, pedig azt állítja, hogy ő még csak el sem jutott soha az orgazmusig együtt velem. Hát még, ha sikerülne is! Ezzel együtt mondta már vki egyszer nekem, hogy már neten is el lehet ingyen is sajátítani a légzés- és izomtechnikát, meg persze az elméleti részét, ami után persze jöhet a gyakorlás a legjobb befejezéshez, én szeretnék hinni abban, hogy eljön a világ, ahol mindenhol alapértelmezett lesz, nem pedig meglepődési alap zavart kuncogással követve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!